VecotrLife

ВРАЌАЊЕ НА ДОНАЦИИ

Нема нови пораки Враќање на gvip/vip rank

Последна порака : Одг: Враќање донации.
Pavlovski

465 пораки 2 теми

ИЗВЕСТУВАЊА И ПРОБЛЕМИ СО СЕРВЕР/ФОРУМ

Нема нови пораки Инфомации

Овде можете да пронајдете секоја информација за VectorLife

Последна порака : Одг: VectorLife - Донира...
Theodore Crawford

7 пораки 6 теми
Нема нови пораки Известувања

Тука можете да прочитате секаква новост во врска со сервер или форум.

Последна порака : Im happy I now registere...
TanjaSessu

44 пораки 3 теми
Подфоруми Server/Web Updates
Нема нови пораки Поддршка (Support)

Секој проблем што го имате на сервер или форум пријавете го тука.

Последна порака : Барање модератор-(Лидер)
Salvatore Massino

475 пораки 226 теми
Подфоруми Пријави за модераторПроблеми со имот/акаунтIRC

RolePlay Секција

Нема нови пораки In Character (IC)

- Сите IC активности и сите информации поврзани со IC можете да ги пронајдете тука

Последна порака : Одг: Ballas Gang - Joe A...
Tayar Dundar

615 пораки 115 теми
Подфоруми Огласник
Нема нови пораки Out of Character (OOC)

- Сите OOC активности и сите информации поврзани со OOC можете да ги пронајдете тука

Последна порака : Одг: LSPD?
Jᴀᴄᴋ Vᴇʀᴄᴇᴛɪ

344 пораки 43 теми
Подфоруми RolePlay АктивностиRolePlay Дискусија

VectorLife RPG

Нема нови пораки Помош

Доколку имате некаков проблем поставете тема овде.

Последна порака : Како да инсталирате SA-M...
Leonardo

2 пораки 2 теми
Нема нови пораки Идеи и предлози

Секаква идеја, предлог или замена што мислите дека ке го промени серверот на подобро можете да ја објавите овдека.

Последна порака : Одг: Идеи кој шо ќе се д...
Chief Keef

112 пораки 32 теми
Подфоруми СерверФорум
Нема нови пораки Галерија

Секакви слики или видеа од сервер можете да ги објавите овде.

Последна порака : Crips gang
Dan Banks

2 пораки 2 теми

КРШЕЊЕ ПРАВИЛА

Нема нови пораки Опоменати играчи (Warning)

Во овој борд ќе можете да ги најдете сите играчи со опомена/и на серверот.

Последна порака : Jon Corleone е опоменат ...
paul castellano.

18 пораки 16 теми
Нема нови пораки Банирaни играчи

Во овој борд ќе бидат поставени сите банирани играчи на серверот.

Последна порака : Rey_Miler баниран од адм...
Domenic

114 пораки 68 теми
Подфоруми Барање унбан
Нема нови пораки Кршење правила

Доколку забележите играч што прекршува правила пријавете го тука.

Последна порака : Одг: [MG] - Johny Garcia...
Itachy Okinawa

774 пораки 292 теми
Подфоруми Навреди и пцовкиНеправилно затворениПрекршени правила

Vectorlife Staff™

Нема нови пораки Информации за Staff Team

Тука ќе можете да најдете повеќе за VL Staff тимот.

Последна порака : АПЛИКАЦИИ ЗА Gamemaster ...
Jacob Wood :]

2 пораки 2 теми
Нема нови пораки Поплаки од Staff Team

Доколку некој член на нашиот Staff тим прекрши некое правило или изреагира непрофесионално, тоа можете да го пријавите тука.

Последна порака : Одг: Poplaka do GameMast...
Arturo Alvarez

215 пораки 62 теми
Подфоруми Поплаки на гамемастерПoплаки на администратор

ФАКЦИИ НА СЕРВЕР

Нема нови пораки Организации/Агенции/Мафии/Банди

Сите организации/банди/мафии/агенции можете да ги пронајдете тука, исто така и да аплицирате, додадете нешто ново или слично, сето тоа можете да го направите овде.

Модератор: Aleksandr Veljikiy

0 пораки
Подфоруми ОрганизацииБандиМафииАгенции
Нема нови пораки Лидер борд

Модератор: Aleksandr Veljikiy

Последна порака : Одг: Poplaka do lider Fe...
Federico_Vasquez.

226 пораки 52 теми
Подфоруми Поплаки од лидериПријави за лидер

VECTORLIFE CAFFE

Нема нови пораки Се поврзано со скриптање и мапирање

Во овој борд ќе можете да најдете се што е поврзано со скриптање и мапирање.

Последна порака : Одг: [Барам]Систем
stoimenov

122 пораки 43 теми
Подфоруми Скрипти(Гамемодови)Мапирање(Мапи)
Нема нови пораки Off-Server дискусии

Тука можете да дискутирате за разни игри, музика, компјутери и останати работи.

Последна порака : Одг: LSRP
lil femo

345 пораки 49 теми
Подфоруми Отворена дискусијаОстанати игриМузикаСпортMultimedia & Download
Нема нови пораки Дизајнирање и уметност

Тука ќе најдете се во врска со уметноста и дизајнирање во разни апликации.

Последна порака : Одг: [Галерија] C A L T ...
C A L T A

64 пораки 11 теми
Подфоруми ТуторијалиДизајнерски резултатиДискусија
Нема нови пораки GTA Modding

Се во врска со модови можете да го пронајдете тука.

Модератори: ʙʀᴀʏᴀɴ ʀɪᴠᴀs, John_Cena

Последна порака : МОД Modded GTAs
KamWeesty

87 пораки 23 теми
Подфоруми ТуторијалиDownload ЗонаДискусија
  • Нема нови пораки
  • Форум за пренасочување

Активни корисници

6 гости, 5 членови

Активни членови во изминатите 15 минути:
Chief Keef, paul castellano., Arturo Alvarez, Brandon Lafayette, Jonny_Roger