VecotrLife

ИЗВЕСТУВАЊА И ПРОБЛЕМИ СО СЕРВЕР/ФОРУМ

Нема нови пораки Инфомации

Овде можете да пронајдете секоја информација за VectorLife

Последна порака : Одг: Апликации за промот...
Neloski

17 пораки 8 теми
Нема нови пораки Известувања од сервер / форум

Тука можете да прочитате секаква новост во врска со сервер или форум.

Последна порака : Женская одежда и аксессу...
Jimmyblalp

537 пораки 232 теми
Подфоруми Server/Web Updates
Нема нови пораки Support (Поддршка)

Секој проблем што го имате на сервер или форум пријавете го тука.

Последна порака : Одг: Zaboraven PW: Filip...
Neloski

1342 пораки 673 теми
Подфоруми Модераторка секцијаПроблеми со акаунтIRC каналиПроблем со имот

VECTOR LIFE | RolePlay Секција

Нема нови пораки In Character (IC)

- Сите IC активности и сите информации поврзани со IC можете да ги пронајдете тука

Модератор: Aleksandr Veljikiy

Последна порака : Burrito for sale
Alex Taylor

3 пораки 3 теми
Подфоруми Огласник
Нема нови пораки Out of Character (OOC)

- Сите OOC активности и сите информации поврзани со OOC можете да ги пронајдете тука

Модератори: Jimmy Swansonn, Aleksandr Veljikiy

Последна порака : Лидери
M'A'R'Q'U'E'Z'Z

268 пораки 47 теми
Подфоруми RolePlay АктивностиRolePlay Дискусија

VECTOR LIFE | ОПШТО

Нема нови пораки Помош

Доколку имате некаков проблем поставете тема овде.

Последна порака : ПРЕМЕСТЕНА: Izmama od st...
Aleksandr Veljikiy

78 пораки 33 теми
Нема нови пораки Идеи и предлози

Секаква идеја, предлог или замена што мислите дека ке го промени серверот на подобро можете да ја објавите овдека.

Последна порака : [Предлог]-Тотално зголем...
Jimmy Swansonn

89 пораки 32 теми
Подфоруми СерверФорум
Нема нови пораки Галерија

Секакви слики или видеа од сервер можете да ги објавите овде.

Последна порака : VRAZZERS OFFICIAL TRAILE...
Aleksandr Veljikiy

2 пораки 2 теми

VECTOR LIFE | КРШЕЊЕ НА ROLEPLAY ПРАВИЛА

Нема нови пораки Казнети играчи

Во овој борд ќе бидат поставени сите играчи што прекршиле правила и се казнети на серверот.

Последна порака : Clauzio_Anderson казнет ...
Toni Morreti

869 пораки 865 теми
Нема нови пораки Опоменати играчи (Warning)

Во овој борд ќе можете да ги најдете сите играчи со опомена/и на серверот.

Последна порака : Lamarcus Rodriguez е опо...
Kendrick_Miller

63 пораки 50 теми
Нема нови пораки Банирaни играчи

Во овој борд ќе бидат поставени сите банирани играчи на серверот.

Последна порака : Mero_Bel баниран од адми...
Toni Morreti

252 пораки 238 теми
Нема нови пораки Барање Унбан

Во овој борд , може да аплицирате молба до Администраторите за да добиете Унбан на нашиот Сервер.

Последна порака : BARAJNE UNBAN (Christohe...
Mark_Castelo

220 пораки 105 теми
Нема нови пораки Кршење правила

Доколку забележите играч што прекршува правила пријавете го тука.

Последна порака : Одг: [DM]Meriko Cutterfi...
Hikos_Belnok

2272 пораки 999 теми
Подфоруми Навреди и пцовкиНеправилно затворениПрекршени правила

VECTOR LIFE | Администрација

Нема нови пораки Информации за Администрација

Тука ќе можете да најдете повеќе за администрацијата на нашиот форум.

Последна порака : Одг: Апликации за Gamema...
W E N D E R N

30 пораки 3 теми
Нема нови пораки Поплаки од Staff Team

Доколку некој член на нашиот Staff тим прекрши некое правило или изреагира непрофесионално, тоа можете да го пријавите тука.

Последна порака : Одг: [Поплака/жалба] Joh...
Derrick_Bonnuci

238 пораки 106 теми
Подфоруми Поплаки на гамемастерПoплаки на администратор

VECTOR LIFE | Факции на сервер

Нема нови пораки Организации/Агенции/Мафии/Банди

Сите организации/банди/мафии/агенции можете да ги пронајдете тука, исто така и да аплицирате, додадете нешто ново или слично, сето тоа можете да го направите овде.

Модератори: Jack Verceti, Derrick_Bonnuci

0 пораки
Подфоруми ОрганизацииБандиМафииАгенции
Нема нови пораки Лидер борд

Модератор: Jeff Rose

Последна порака : Поплака до лидер ( Lawre...
NEDEVVSKII

493 пораки 109 теми
Подфоруми Поплаки од лидериПријави за лидер

VECTORLIFE CAFFE

Нема нови пораки Off Сервер Дискусија

Модератор: Aleksandr Veljikiy

Последна порака : Одг: КВИЗ: ШТО БИ ИЗБРАЛ...
Luciano Calderone

3935 пораки 3892 теми
Подфоруми Останати игриМузикаMultimedia & DownloadСпортЧат
Нема нови пораки Се поврзано со скриптање и мапирање

Во овој борд ќе можете да најдете се што е поврзано со скриптање и мапирање.

Последна порака : Одг: [ПРОБЛЕМ] Pawno неј...
Kukus Truth

390 пораки 132 теми
Подфоруми Скрипти(Гамемодови)Мапирање(Мапи)
Нема нови пораки Дизајнирање и уметност

Тука ќе најдете се во врска со уметноста и дизајнирање во разни апликации.

Последна порака : Одг: [Изработка] Signatu...
ᴀɴᴅʀᴇᴡ ɢᴏɴᴢᴀʟᴇᴢ

114 пораки 18 теми
Подфоруми ТуторијалиДизајнерски резултатиДискусија
Нема нови пораки GTA Modding

Се во врска со модови можете да го пронајдете тука.

Модератори: Rivas, Jeff Rose

Последна порака : Одг: [REL]LSPD Skinpack
Pforzheim

153 пораки 33 теми
Подфоруми ТуторијалиDownload ЗонаДискусија
  • Нема нови пораки
  • Форум за пренасочување

Активни корисници

59 гости, 7 членови

Активни членови во изминатите 15 минути:
utealmivir, Markrek, LeathaCorm, aojitaxoyipuk, ametmisebek, ukuheabokle, uezleyeqoxiw

Administrator  |  Co Admin  |  Staff Member