Новости

SMF - Just Installed!
Нема нови пораки Инфомации

Овде можете да пронајдете секоја информација за VectorLife

8 пораки8 теми Последна порака C V E T K O V
во Како да инсталирате Voic...
на Мај 21, 2020, 10:57:58 pm
Нема нови пораки Барање модератор

0 пораки0 теми Последна порака M E N U E Z
во Одг: Барање модератор [L...
на Мај 28, 2020, 09:42:51 am
Нема нови пораки Support (Поддршка)

Секој проблем што го имате на сервер или форум пријавете го тука.

0 пораки0 теми Последна порака Alek Firenzo
во PW EBE
на Мај 28, 2020, 07:55:56 pm
Нема нови пораки Известувања од сервер / форум

Тука можете да прочитате секаква новост во врска со сервер или форум.

1 пораки1 теми Последна порака James Rodrigo
во VectorLife Community: SA...
на Мај 05, 2020, 01:50:48 am
Нема нови пораки Идеи и предлози

Доколку имате некаква идеја или предлог во врска со серверот можете да ја поставите во овој борд.

0 пораки0 теми Последна порака Peter_Corelli
во Predlog-PD
на Мај 28, 2020, 08:52:04 am
Нема нови пораки Галерија

Доколку имате интересна слика или видео можете да поставите во овој борд.

1 пораки1 теми Последна порака James Rodrigo
во Правила
на Мај 04, 2020, 11:18:36 pm
Нема нови пораки Помош

Доколку ви е потребна некаква помош можете да ја побарате во овој борд.

Модератор: Teodorori Mitrover
5 пораки3 теми Последна порака Teodorori Mitrover
во Одг: Tema RP
на Мај 22, 2020, 10:08:21 am
Нема нови пораки RolePlay Gaming (RPG)

1 пораки1 теми Последна порака leon beona
во Leon Beona in Los santos...
на денес во 12:37:03 am
Нема нови пораки Информации за Администрација

Во овој борд ќе ги најдите сите информации за администрацијата на овој сервер.

75 пораки4 теми Последна порака Sam Battaglia
во Одг: Пријава за Админист...
на Мај 26, 2020, 06:05:43 pm
Нема нови пораки Казнети Администратори

Во овој борд ќе ги најдите сите докази за Админи - Гамемастери на кој им се скинати репутации за одредени причини.

11 пораки11 теми Последна порака C V E T K O V
во Tino Dower казнет од Адм...
на Мај 27, 2020, 07:25:13 pm
Нема нови пораки Поплаки од Администрација

Овде може да се пожалите од некој Админ / Гамемастер.

0 пораки0 теми Последна порака Rivas
во Одг: Поплака администрат...
на Мај 28, 2020, 11:11:11 pm
Нема нови пораки Кршење правила на сервер

Во овој борд можете да пријавите играчи доколку прекршувале правила.

1 пораки1 теми Последна порака Mihail_Grmaskoski
во nepravilno zatvoren Miha...
на Мај 28, 2020, 02:17:51 pm
Нема нови пораки Играчи казнети од администратор

Во овој борд ќе се стават играчите кој биле казнети од администратор.

388 пораки383 теми Последна порака Howard
во Jack_James затворен од А...
на Мај 28, 2020, 09:37:51 pm
Нема нови пораки Опоменати играчи

Во овој борд ќе се стават играчите кој биле опоменати од администратор.

11 пораки11 теми Последна порака Roby Wilson
во Toni Jankov опоменат од ...
на Мај 27, 2020, 09:44:28 pm
Нема нови пораки Банирани играчи

Во овој борд ќе се стават играчите кој биле банирани од администратор.

105 пораки91 теми Последна порака Theodore Cabrera
во Одг: [Барање унбан] Tom ...
на Мај 28, 2020, 08:24:25 pm
Нема нови пораки Официјални факции

Во овој борд можете да ги видите сите официјални факции на серверот.

0 пораки0 теми
Нема нови пораки Лидер Борд

Модератор: Nashwad Johnson
4 пораки4 теми Последна порака David_Anderson.
во Одг: Poplaki od lider Pe...
на Мај 27, 2020, 07:39:17 pm
Нема нови пораки GTA Modding

0 пораки0 теми Последна порака Alberto Micarelli
во [МОД] LQ gta by micarell...
на Мај 09, 2020, 10:20:06 pm
Нема нови пораки Grand Theft Auto: San Andreas

0 пораки0 теми Последна порака Nikola_Dodevski
во [Davam Mapa]Benzinska Lu...
на Мај 27, 2020, 12:01:48 am
Нема нови пораки Општа дискусија

0 пораки0 теми Последна порака Cortezie
во Helou vrld
на Мај 15, 2020, 10:00:05 pm
Нема нови пораки Канта

Овде ке бидат ставени сите непотребни и не правилно поставени теми на форумот.

4 пораки4 теми Последна порака Morreno
во LsMd-Апликација
на Мај 07, 2020, 09:28:39 pm
  • Нема нови пораки
  • Форум за пренасочување

Присутни корисници (Активни членови во изминатите 15 минути)

118 гости, 2 членови

Chris Miller, ɪᴠᴀɴ ʀʏᴀɴ

Најмногу присутни корисници денес: 145. Најмногу присутни корисници: 313 (Мај 10, 2020, 01:12:02 pm)

Статистика на форумот