VecotrLife

ИЗВЕСТУВАЊА И ПРОБЛЕМИ СО СЕРВЕР/ФОРУМ

Нема нови пораки Инфомации

Овде можете да пронајдете секоја информација за VectorLife

Последна порака : Чемпион (Sampiyon) 9 сер...
MaryDeathe

77 пораки 10 теми
Нема нови пораки Известувања од сервер / форум

Тука можете да прочитате секаква новост во врска со сервер или форум.

Последна порака : Пуля (Kursun) 7 серия 08...
ColumbusGa

125 пораки 7 теми
Подфоруми Server/Web Updates
Нема нови пораки Support (Поддршка)

Секој проблем што го имате на сервер или форум пријавете го тука.

Последна порака : Барање за модератор на ф...
Jack_Caldrone

418 пораки 205 теми
Подфоруми Модераторка секцијаПроблеми со акаунтIRC каналиПроблем со имотБарање унбан

VECTOR LIFE | RolePlay Секција

Нема нови пораки In Character (IC)

- Сите IC активности и сите информации поврзани со IC можете да ги пронајдете тука

Последна порака : Одг: Biography Tomb Raid...
АВИОНЧЕ

795 пораки 108 теми
Подфоруми Огласник
Нема нови пораки Out of Character (OOC)

- Сите OOC активности и сите информации поврзани со OOC можете да ги пронајдете тука

Последна порака : Одг: Е јбг
shh.

162 пораки 25 теми
Подфоруми RolePlay АктивностиRolePlay Дискусија

VECTOR LIFE | ОПШТО

Нема нови пораки Помош

Доколку имате некаков проблем поставете тема овде.

Последна порака : Одг: Mala pomos
Chris Miller

26 пораки 11 теми
Нема нови пораки Идеи и предлози

Секаква идеја, предлог или замена што мислите дека ке го промени серверот на подобро можете да ја објавите овдека.

Последна порака : Одг: Идеја - Matthew Bro...
Edward Rose

52 пораки 16 теми
Подфоруми СерверФорум
Нема нови пораки Галерија

Секакви слики или видеа од сервер можете да ги објавите овде.

0 пораки

VECTOR LIFE | КРШЕЊЕ НА ROLEPLAY ПРАВИЛА

Нема нови пораки Опоменати играчи (Warning)

Во овој борд ќе можете да ги најдете сите играчи со опомена/и на серверот.

Последна порака : Alphonse Indelicato Opom...
Leonardo Lombardi

33 пораки 24 теми
Нема нови пораки Банирaни играчи

Во овој борд ќе бидат поставени сите банирани играчи на серверот.

Последна порака : Hp Hack attaviano nazzar...
Milenkov

76 пораки 68 теми
Нема нови пораки Барање Унбан

Во овој борд , може да аплицирате молба до Администраторите за да добиете Унбан на нашиот Сервер.

Последна порака : Барање унлоцк - Michael ...
Michael Picasso

23 пораки 12 теми
Нема нови пораки Кршење правила

Доколку забележите играч што прекршува правила пријавете го тука.

Последна порака : Одг: [NonRP,PG,Rp2win,OO...
Vaberto Scalleta

1074 пораки 417 теми
Подфоруми Навреди и пцовкиНеправилно затворениПрекршени правила

VECTOR LIFE | Администрација

Нема нови пораки Информации за Администрација

Тука ќе можете да најдете повеќе за администрацијата на нашиот форум.

Последна порака : Одг: Пријави за GameMast...
Guccio

35 пораки 3 теми
Нема нови пораки Поплаки од Staff Team

Доколку некој член на нашиот Staff тим прекрши некое правило или изреагира непрофесионално, тоа можете да го пријавите тука.

Последна порака : {Поплака} - Vaberto_Scal...
Brown OFFICIAL ☑️

87 пораки 37 теми
Подфоруми Поплаки на гамемастерПoплаки на администратор

VECTOR LIFE | Факции на сервер

Нема нови пораки Организации/Агенции/Мафии/Банди

Сите организации/банди/мафии/агенции можете да ги пронајдете тука, исто така и да аплицирате, додадете нешто ново или слично, сето тоа можете да го направите овде.

Модератори: Jack Verceti, Cvetkov

0 пораки
Подфоруми ОрганизацииБандиМафииАгенции
Нема нови пораки Лидер борд

Модератори: Jack Verceti, Cvetkov

Последна порака : Одг: [Poplaka od Lider J...
NEDEVVSKII

265 пораки 65 теми
Подфоруми Поплаки од лидериПријави за лидер

VECTORLIFE CAFFE

Нема нови пораки Off Сервер Дискусија

Последна порака : Одг: Zula
Shadow

27 пораки 8 теми
Подфоруми Останати игриМузикаMultimedia & DownloadСпорт
Нема нови пораки Се поврзано со скриптање и мапирање

Во овој борд ќе можете да најдете се што е поврзано со скриптање и мапирање.

Последна порака : Одг: [MAP] - NARODNA BAN...
Edward Rose

215 пораки 70 теми
Подфоруми Скрипти(Гамемодови)Мапирање(Мапи)
Нема нови пораки Дизајнирање и уметност

Тука ќе најдете се во врска со уметноста и дизајнирање во разни апликации.

Последна порака : Одг: [Изработка] Signatu...
Richardo.D

100 пораки 14 теми
Подфоруми ТуторијалиДизајнерски резултатиДискусија
Нема нови пораки GTA Modding

Се во врска со модови можете да го пронајдете тука.

Модератори: Rivas, Jeff Rose

Последна порака : Одг: [SHW] - Gta by Jeff...
Jeff Rose

127 пораки 29 теми
Подфоруми ТуторијалиDownload ЗонаДискусија
  • Нема нови пораки
  • Форум за пренасочување

Активни корисници

46 гости, 15 членови

Активни членови во изминатите 15 минути:
Benjamin Ruggiero, Richardo.D, MarioBlau2, Jack_Caldrone, Edward Rose, Don_Kirov, Rafaelo Salvatore, DerrickIrving, Potter Hary, Bojan_Bonaparta, chief femo, Jonathan_Krantz, NEDEVVSKII, Stacie0998, StephaineT

Administrator  |  Co Admin  |  Staff Member
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2019, SimplePortal