Новости

SMF - Just Installed!

Најнови пораки

1
Име и презиме(IG):Neno Andov
На кој борд/подфорум сакате да сте модератор:Igraci kazneti od administrator
Објаснување зошто сакате да сте модератор:bidejki neznam kaj da se obratam za moderator staff da mi daete idam kaj eden me praka kaj drug.
Дали имате некакво познавање за тој борд/подфорум:Da


P.M znam deka ne e za tuka ali so da praaam
2
Nickname (име презиме): Lance Johnson
Nick Name на играч кој крши правило: Frank Smith
Причина: NONRP+Nonrpvoznja
Доказ (Задолжително): https://imgur.com/a/3UKbrRY
3
Играчи казнети од администратор / Chris_Loos Kaznetod Administrator James_Markov
« Последна порака James_Markov на Јуни 01, 2020, 11:09:50 pm »
ПРИЈАВА НА ИГРАЧ ЗА КРШЕЊЕ ПРАВИЛА


Nickname (име презиме):James_Markov
Nick Name на играч кој крши правило:Chris_Loos
Причина:Non RP Voznja
Доказ (Задолжително):

НАПОМЕНА: Формуларот мора целосно да биде пополнет.
4
Новости / Одг: Eight Tray Gangster Crips
« Последна порака Nicholas Wright на Јуни 01, 2020, 10:31:32 pm »
оригинален crip гангста хах, среди само едит
Sho mu fali na edit xD
5
ПРИЈАВА НА ИГРАЧ ЗА КРШЕЊЕ ПРАВИЛА


Nickname (име презиме):James_Markov
Nick Name на играч кој крши правило:Stela_Hristova
Причина:NON-RP VOZNJA + DB
Доказ (Задолжително):
https://i.imgur.com/MrSxgJM.png
https://i.imgur.com/rAGVj1F.png
https://i.imgur.com/cgp3pcW.png
https://i.imgur.com/iszMuIy.png
https://i.imgur.com/HrMsJYm.png
https://i.imgur.com/RFGiMiD.png
https://i.imgur.com/xuOT6lk.png
https://i.imgur.com/mgroJjW.png
https://i.imgur.com/o6x3CA5.png
https://i.imgur.com/NGXSlT3.png
https://i.imgur.com/NeA5nzl.png
https://i.imgur.com/xOwCTEx.png
https://i.imgur.com/H2Ibk1x.png
https://i.imgur.com/jTUiZQ2.png

НАПОМЕНА: Формуларот мора целосно да биде пополнет.
6
Играчи казнети од администратор / Bettino Drvita e kaznet od Administrator El Kartel
« Последна порака El_Kartel на Јуни 01, 2020, 10:06:53 pm »
Nickname (име презиме):El Kartel
Nick Name на играч кој крши правило:Bettino_Drvita
Причина:Spam
Доказ (Задолжително): https://imgur.com/BixWjus
7
Новости / Одг: Eight Tray Gangster Crips
« Последна порака ɪᴠᴀɴ ʀʏᴀɴ на Јуни 01, 2020, 09:56:52 pm »
оригинален crip гангста хах, среди само едит
8
ПРИЈАВА НА ИГРАЧ ЗА КРШЕЊЕ ПРАВИЛА


Nickname (име презиме):James_Markov
Nick Name на играч кој крши правило:Bettino_Devito
Причина:NON RP VOZNJA
Доказ (Задолжително):

НАПОМЕНА: Формуларот мора целосно да биде пополн
9
Новости / Одг: David Anderson
« Последна порака Teodorori Mitrover на Јуни 01, 2020, 09:47:02 pm »
слабо
se potrudiv najveke sto mozam ;D
Нејќев да испадне ко хејт..Викам добро е ако си почетник..Но ако не си тогаш послабо е..
10
Новости / Одг: David Anderson
« Последна порака David_Anderson. на Јуни 01, 2020, 09:25:49 pm »