Новости

SMF - Just Installed!

My Community - Статистички центар

Општа статистика

Вкупно членови:
1167
Вкупно пораки:
2919
Вкупно теми:
1877
Вкупно категории:
7
Присутни корисници:
42
Најмногу присутни корисници:
407 - Јули 21, 2020, 05:02:24 am
Присутни денес:
51
Просечно регистрации по ден:
221.62
Просечно пораки по ден:
167.48
Просечно теми по ден:
125.68
Вкупно форуми:
48
Последен член:
Jeck_Wilson
Просечно присутни по ден:
75.78
Однос мажи - жени:
34:1

Најдобри поставувачи на теми

Најмногу време присутни

Oliver Haruto
1д 18ч 13м
Jackson Michaelson
1д 16ч 0м
Pietro235
1д 11ч 30м
fro$ty
1д 7ч 54м
l o c k w o o d
1д 5ч 11м
Alberto Micarelli
1д 4ч 55м
m a r t i n e z
1д 4ч 48м
Mr Lionel
22ч 37м
Nicholas Wright
22ч 6м
Kyllian Reforty
20ч 40м

Историја на форумот (користено е реалното време)

Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни
* 2020 17469 23280 30805 407
Декември 2020 219 379 26 80
Ноември 2020 2111 3247 412 159
Октомври 2020 180 254 62 99
Септември 2020 851 1308 417 142
Август 2020 8584 11692 3455 380
Јули 2020 5524 6400 26433 407