Новости

SMF - Just Installed!

[Предлог] - за нитро

Tyreek Hill · 81

Tyreek Hill

 • Newbie
 • *
  • Пораки: 9
  • Погледај го Профилот
на: Ноември 11, 2020, 10:10:10 pm
NickName[ваш]: Tyreek_Hill
Левел на сервер[ваш]: 32
Која е вашата идеја/прелод: Имам предлог да се тргне Нитро
(Многу е скапа и ретка во реален живот некој автомобили неможат да го подржат тоа а во серверот во Pereniel ги тунираат).
Слики: /Caston_Deniro

 • Newbie
 • *
  • Пораки: 22
 • SM-13 RP
  • Погледај го Профилот
Одговори #1 на: Декември 01, 2020, 12:27:00 am
Ne toa ne, ako se gleda tolku detalno treba mnogu raboti da se trgnat primer sekoj nemoze da ima helihopteri brodovi i so ti ne a ovde imas se ipak igra e ...