Новости

SMF - Just Installed!

Неправилно затворен

istylez · 42

istylez

 • Newbie
 • *
  • Пораки: 1
  • Погледај го Профилот
на: Ноември 19, 2020, 09:00:31 pm
NickName[ваш]: Johnnie Roux
NickName[на админот]: Не знам
Зошто сте затворени: Не знам
Коментар за тоа: Бев афк во мојата куќа и потоа се изгасив, и денес влагам на сервер и сум затвор 1 час.
Докази(Слики/Видео Задолжително): немам пошто поставувам од телефонJames Rodrigo

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
  • Пораки: 18
  • Погледај го Профилот
Одговори #1 на: Ноември 20, 2020, 11:56:50 am
afk wl se kaznuva 1h dh sigutno e za to. Lock