Новости

SMF - Just Installed!

ʏᴀᴋᴜᴢᴀ - ʟᴜᴄɪᴀɴ ᴅɪᴄᴀᴘʀɪᴏ [ ʟɪꜰᴇ ꜱᴛᴏʀʏ ]

lucian dicaprio · 161

lucian dicaprio

 • Jr. Member
 • **
  • Пораки: 66
  • Погледај го Профилот
ʏᴀᴋᴜᴢᴀ - ʟᴜᴄɪᴀɴ ᴅɪᴄᴀᴘʀɪᴏ [ ʟɪꜰᴇ ꜱᴛᴏʀʏ ]
Lucian Dicaprio син на Rafael & Emma Dicaprio човек
роден во San Fierro, специфичен за многу работи особено
доколку неговите блиски имаат непријатни проблеми,
човек растен по големите и страшни улици на еден милионски град.
Во Los Santos доаѓа во ноември месец во 2020,
тој доаѓа во Los Santos дирекно од Tokyo, Japanese.
По доаѓањето закупува куќа во која што ќе живее
во остатокот од својот живот , нормално со парите
од нелегалните работи кои претходно ги има работено.
]По неколку дена по доаѓањето и по средувањето на основните
работи за почеток на живеење во градот , тој се упатува
кон чуената вила на фамилијата Yakuza каде што стапува во
контакт и се запознава со едниот од браќата предводници
на таа прочуена фамилија , со главата Mark Delenger.

Со влегувањето на Lucian Dicaprio во фамилијата Yakuza
еден од главите на фамилијата односно претходно
спомнатиот Mark Delenger овозможува превозно средство
со кое што Lucian ќе може да ги задоволи своите потреби
за движење а исто и за потребите кои би ги имала фамилијата.
ʏᴀᴋᴜᴢᴀ - ʟɪꜰᴇ ꜱᴛᴏʀʏ - Како што ќе се одвива RolePlay
така ќе се додаваат акции во коментар на оваа тема.

Jonny Roger

 • Newbie
 • *
  • Пораки: 24
  • Погледај го Профилот
Одговори #4 на: Ноември 22, 2020, 12:21:25 am
SUPER  ;)

 
Steph Curry

 • STAFFTEAM
 • Full Member
 • ***
  • Пораки: 237
 • Никад пораз, само лекција
  • Погледај го Профилот
Одговори #6 на: Ноември 26, 2020, 01:22:35 am
Суперlucian dicaprio

 • Jr. Member
 • **
  • Пораки: 66
  • Погледај го Профилот
Одговори #7 на: Ноември 26, 2020, 02:20:03 am
Завршена симулација тука
Заради оправдани причини и одредени нонрпери во организацијата сепак фала


Wooden

 • Newbie
 • *
  • Пораки: 8
  • Погледај го Профилот
Одговори #8 на: Ноември 26, 2020, 05:44:03 pm
Dobar  :)
Michael Clown

 • STAFFTEAM
 • Newbie
 • ***
  • Пораки: 47
  • Погледај го Профилот
Одговори #10 на: Декември 01, 2020, 09:58:48 pm
Супер


Josh Adams

 • Co-Admin
 • Jr. Member
 • ****
  • Пораки: 65
 • hakuna matata.
  • Погледај го Профилот
Одговори #12 на: Декември 03, 2020, 01:44:22 am

Само једно име знам, ПАРТИЗАН БЕОГРАД.