Новости

SMF - Just Installed!

Како до функција ?

l o c k w o o d · 147

l o c k w o o d

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
    • Пораки: 82
    • Погледај го Профилот
на: Ноември 21, 2020, 11:17:43 pm
Како до функција на серверот

Се прашувате како да стигнете до некаква функција на серверот , подоле имате критериум што треба да исполнувате за да стигнете до одредeна функција на серверот !


Критериум за Leader: Пред се достигнувањето на позицијата како Leader на серверот опфаќа голема потреба од активност пред се , секој што го покажува својот квалитет со неговата симулација како што на форум , така и во игра добива зголемување на шансите за влез во Leader Team. Leader е задолжен да воде една од организациите/бандите или мафиите на серверот.Се што е потребно за да започнете една симулација на вашиот карактер е трудот околу карактерот на форум и карактерот во играта ( тема за каде што играчот е потребно да ја започне својата симулација на карактер,  http://vl-game.info/forum/index.php?board=129.0).Со ставањето на темата за симулација на карактер вашата работа е започнување на RolePlay на серверот , со тоа што должноста на Leader Menager е да го следи вашиот труд и вашата симулација , потребен левел за Leader ( 8 )   


Напомена : Вашето RolePlay на серверот и на форумот ќе се следи од страна на Leader Menager !Критериум за Gamemaster Доколку вашата моментално функција е Leader морате да ги исполнувате критериумите за Level ( 15 ) доколку вашиот левел е помал останувате на функцијата Leader.Вашето унапредување за да стигнете до Gamemaster треба да биде 3 + Организации/Мафии/Банди доколку истото него исполнувате ќе останете на функцијата, Leader мора да има добро познавање со командите на Gamemaster и искуство околу тоа !
« Последно менување: Ноември 22, 2020, 04:22:53 pm M E N U E Z »