Новости

SMF - Just Installed!

Барање Модератор [Лидер]

Cvetkov · 23

Cvetkov

 • Hero Member
 • *****
  • Пораки: 832
 • Account Verified by: VectorLifeRPG © 2020 ☑️
  • Погледај го Профилот
на: Ноември 22, 2020, 01:34:08 am
Ваш NickName на серверот: Mathew Toress
Ваш NickName на forum: Cvetkov
Која дата сте земале Leader: 22/11/2020
Каде сте лидер: Yakuza
Од кој Администратор сте назначени за истата позиција: Damian
Доказ ( ЗАДОЛЖИТЕЛНО ): /// nemora
Дали има втор Leader со кого ја водите факцијата, доколку да кој: ima nz  koj
Дали имате модератор во друг борд, доколку имате да ви се тргне и даде на нов: neleomarley

 • Co-Admin
 • Newbie
 • ****
  • Пораки: 40
  • Погледај го Профилот
Одговори #1 на: Ноември 22, 2020, 10:42:51 pm
Admin си.