Новости

SMF - Just Installed!

LsMd-Апликација

Morreno · 71

Morreno

  • Newbie
  • *
    • Пораки: 7
    • Погледај го Профилот
на: Мај 07, 2020, 09:28:39 pm
                                                                                                             
 


In Character:
Име:
Презиме:
Сторија на ваш карактер:
Колку години имате:
Дали приваќате некое време да
симулирате само во болницата:

Оut of character
Левел:
Каде сте биле инвајт предходно:
Link од моментална симулација:

Наопомена: Објавата треба да биде цитирана во спротивно ќе виде избришана