Новости

SMF - Just Installed!

[МОД] LQ gta by micarelli v2

Alberto Micarelli · 97

Alberto Micarelli

  • Newbie
  • *
    • Пораки: 5
    • Погледај го Профилот
на: Мај 09, 2020, 10:20:06 pm
Име на модот:lq gta со сите lq преработени скинови , неколку возила потребни за рп и преработени оружја , одлична гта за рп , за слаб компјутер
Слика/Видео од модот: https://imgur.com/a/6yamsQb
Линк за превземање (задолжително): https://www.mediafire.com/file/07gs0ki4n20xlio/GTA_San_Andreas.rar/file