Новости

SMF - Just Installed!

Пријави за Yakuza Leader

Kerrel Griffin · 77

Kerrel Griffin

 • Co-Admin
 • Newbie
 • ****
  • Пораки: 8
  • Погледај го Профилот
на: Јули 28, 2020, 10:49:19 pm
Пријавите ке траат до 29.07.2020 до 20:30h , а во 21h ке избираме некој од пријавените. Со среќа на сите.- NickName:
- Level:
- Слика од /stats:
-Години:
- Колку дневно можете да играте:
- Познаванје со РП ( Имам / Немам ):
- Дали сте биле некогаш Лидер:
- Симулација Yakuza ( мин. 200 зборови):Напомена: Пријавата мора да биде цитирана.
« Последно менување: Јули 29, 2020, 09:02:42 am Kerrel Griffin »PaulGonzalezz

 • Newbie
 • *
  • Пораки: 7
  • Погледај го Профилот
Одговори #1 на: Јули 28, 2020, 11:05:54 pm
Пријавите ке траат до 29.07.2020 до 20:30h , а во 21h ке избираме некој од пријавените. Со среќа на сите.- NickName:Joshep_Boseman
- Level:9
- Слика од /stats:  https://imgur.com/a/mq02Ntz
-Години:14
- Колку дневно можете да играте:7-8
- Познаванје со РП ( Имам / Немам ):Imam
- Дали сте биле некогаш Лидер:Da
- Симулација Yakuza ( мин. 200 зборови):Организација која се занимава со нелегални работи работејки во лаборторија за преработуванје и испитуванје конаин/маријхуана и други работи,според тоа ке симулираме исто такој ((/F)) ке се користи за ооц исто така ((/SMS)) Ке се контактираме за иц причини и ке се исто така ке има и во борд на форум како до инвите според тоа играчите кој сакаат да симулираат и станат дел од ((Yakuza)) и според тоа ке се обвива рп во Yakuza доколку има некој проблеми и поплаки од членови ке можат да пријават членови кој симулираат во организација исто така за да не се даваат ранк на 3+hrs или  5+hrs  ке се даваат според рп активност инг и на форум со цел да се овозможи проширување на рп  толку имам околу симулација неможа, да опишам инг тоа ке се докаже инг((TOLKU IMAM DA KAZAM FALA NA RAZBIRANJETO <3 ))Напомена: Пријавата мора да биде цитирана.
« Последно менување: Јули 29, 2020, 09:03:08 am Kerrel Griffin »Edward.Anderson

 • Newbie
 • *
  • Пораки: 5
  • Погледај го Профилот
Одговори #2 на: Јули 28, 2020, 11:18:11 pm
Пријавите ке траат до 29.07.2020 до 20:30h , а во 21h ке избираме некој од пријавените. Со среќа на сите.- NickName: Edward Anderson
- Level: 9
- Слика од /stats: https://imgur.com/n9uKQL7
-Години: 15
- Колку дневно можете да играте: 4-5h
- Познаванје со РП ( Имам / Немам ): Имам.
- Дали сте биле некогаш Лидер: Да
- Симулација Yakuza ( мин. 200 зборови): Богата мафија која потекнува од Јапонија , има долга историја од 400 години , мафија која на рп начин доагја до оружја , дроги и други работи.Има доста непријатели , како и пријатели кој со помош на нив тие доаѓаат до битни инфромации , пример Сан Невс , доколку склучиш договор со Сан Невс се договориш за одредена сума на пари и фактички сојузнички однос.Мафија која се занимава доста со неилегални работи и која поседува казино/ноќен клуб.Исто така што се однесува до членовите ќе рпаат истетовирани Јапонци , кој ќе се претставуваат како градинари,келнер или пак обезбедување.Главно се занимаваат со ограбување , киднапирање , работа со изнуда, уцена, шверц, проституција, трговија со дрога, коцкање, заеми со заеми, склучување договори за дневна работа.
Исто така и со многу други рекети и контролираат многу ресторани, барови, камионски компании.
Ќе има исто така журки во ноќните клубови и ред други работи.За секоја дејност мора да има ИЦ начин , пример за оружје секој член мора да си има изрпано и да постави форум доколку некој од лидерите нареди.Нормално ќе има заменик еден до двајца,притоа малку агресивни момци но имаат граница , страв од МВР, /F ќе се користи како ооц како што беше така и ќе си остане , членовите ќе се контакитрат на рп начин , РП активности на форум ќе биде ЗАДОЛЖИТЕЛНО и биографија на форум секој мора да си има ставено во официјална тема.
http://vl-game.info/forum/index.php?topic=4637.0


Напомена: Пријавата мора да биде цитирана.
« Последно менување: Јули 29, 2020, 09:03:27 am Kerrel Griffin »David Anderson

 • Newbie
 • *
  • Пораки: 10
 • EX GM x2 EX VLADA,SAN NEWS,YAKUZA LEADER
  • Погледај го Профилот
Одговори #3 на: Јули 29, 2020, 10:41:18 am
Цитат
Пријавите ке траат до 29.07.2020 до 20:30h , а во 21h ке избираме некој од пријавените. Со среќа на сите.


- NickName: David Anderson
- Level:30
- Слика од /stats: https://imgur.com/a/ygfuz2Y
-Години:14
- Колку дневно можете да играте:5h
- Познаванје со РП ( Имам / Немам ):Imam
- Дали сте биле некогаш Лидер:Da
- Симулација Yakuza ( мин. 200 зборови):  YAKUZA Family -  е мафија на организираниот
    криминален синдикат во Јапонија. Развива криминална мрежа во  Сан Фиеро и Лос Сантос  во јавноста е позната како фамилија а функционира
    како мафија.
    Светла страна на  заработувањето на парите.
    Светлата страна има цел да вклучи легален бизнис:
    - Прекривање на сомнежот за соработка на илегали.
    - Придобивање на луѓе со голема функција во МВР.
    - Зиработување на илегални пари, преку илегален бизнис.
    Темната страна за заработување на пари .
    Црната страна има за цел:
    - Заработување на илегални пари.
    - Ширење во подземјето.
    - Стекнување голема сума пари.
Исто така ќе дојдам до пари и со легални и со не легални бизниси.На Рп начин ќе дојдрме до оружје,дрога и така таа ќе се препродава.Ќе киднапираме љуѓе,со закана да ни дадат пари.Ќе го киднапираме премиерот и ќе му се заканиме да не спои со Мвр односно со началникот,Ние да го киднапираме двајца да го чуваат другите одат да крадат банка.Кога ќе се уклучи алармот во полицијата,Началникот да рече на токивокито да седат на своето место дека е лажен аларм,Ако не го каже ова  ќе биде убиен,Така без полиција ќе ја ограбимре банката,Ќе примаме нови келнери кој што треба да се од Јапонија,Навечер ќе одиме по барови,Казина,Ќе продаваме дрога,Оружја.


Напомена: Пријавата мора да биде цитирана.
« Последно менување: Јули 29, 2020, 10:43:51 am David Anderson »Jack Mooretti

 • Newbie
 • *
  • Пораки: 6
  • Погледај го Профилот
Одговори #4 на: Јули 29, 2020, 11:29:21 am
Пријавите ке траат до 29.07.2020 до 20:30h , а во 21h ке избираме некој од пријавените. Со среќа на сите.- NickName: Jack Mooretti
- Level: 5
- Слика од /stats: https://imgur.com/a/DT58laG
-Години: 15
- Колку дневно можете да играте: 3-4Часа
- Познаванје со РП ( Имам / Немам ): Имам
- Дали сте биле некогаш Лидер: Да
- Симулација Yakuza ( мин. 200 зборови): Пред се би направил OOC Разговор во врска со запознавајне и во врска со симулација потоа ќе направам IC Разговор во врска со запознавајне со Карактерите Потоа во OOC Разговор ќе му објаснам како ќе се симулира во Yakuza и како ќе одиме се по ред и вака ќе почнам ако сум лидер јас да ја водам Почнувам значит од Нула , Yakuza eдно семејсво кое потекнува од Јапонија семејството е составено од двајца браќа и другари кои се живеани заедно многу години и се уште живеат заедно тие  живеат во средна кукја во Лос Сантос тие имаат еден кафич и берат пари од него , Кога ќе соберат пари купуваат една кола и едно комбе потоа почнуваат со развиток на облеката потоа реновирајне на средната кукја во Вила и така натака , Членовите се спремаат се облекуваат во новите алишта , алиштата се црно одело , Потоа кога ќе соберат уште пари од кафичот почнуваат да купуваат уште 2 коли по име Washington и Потоа кога ќе берат уште многу пари купуваат неколку мотори по име Nrg - 500 потоа . После тоа кога ќе се развие мафијата ќе се рпа на следниов начин тука како што е објаснето Yakuza е позната мафија така што потекнува од Јапонија , Yakuza врши криминални активности како што се Продавајне на дрога , оружје и слични илегални работи , Исто така и шверцува дрога , Yakuza има голем број на членови во разни места , На Yakuza е основачот Yakashi тој човек во овој период не е жив , Наследсвото го има неговиот внук Yoshima , Yakuza добива оружје и дрога од Јапан и така што ја продава во Лос Сантос , Yakuza членовите живеат во Лос Сантос во една вила , Yakuza има една голема вила која има многу соби , Yakuza имаат отворено многу разни казина , кафичи , барови во Лос Сантос , Исто така тие се занимаваат со Киндапирајне и убивајне на луѓе , Шверцаат оружје , дрога низ Сан Фиеро , Лас Вентурас , Ограбуваат бизниси , Облажовалници , Банки , Банкомати и такви работи . Ете еден начин како би ја водел Yakuza доколку сум лидер има уште за кажувајне ама доколку треба на 5ка ќе му докажам , Мислам дека ова е добра симулација и мислам дека ќе му се свиѓа на Админ 5 .Напомена: Пријавата мора да биде цитирана.Kerrel Griffin

 • Co-Admin
 • Newbie
 • ****
  • Пораки: 8
  • Погледај го Профилот
Одговори #5 на: Јули 29, 2020, 07:47:52 pm
Избран лидер:

David Anderson