Новости

SMF - Just Installed!

LQ gta by Micarelli v2

Alberto Micarelli · 23

Alberto Micarelli

  • STAFFTEAM
  • Newbie
  • ***
    • Пораки: 29
  • $$$
    • Погледај го Профилот
на: Јули 29, 2020, 06:05:14 pm
Oпис на модот:LQ gta by Micarelli,одлична за рп со сите скинови и потребни возила за рп,за слаб компјутер.
Слика/видео од модот: https://imgur.com/a/6yamsQb
Линк (Задолжително): https://www.mediafire.com/file/07gs0ki4n20xlio/GTA_San_Andreas.rar/file