Новости

SMF - Just Installed!

Поплака до лидер Derrick Castello

Garcia -_- · 24

Garcia -_-

 • Newbie
 • *
  • Пораки: 4
  • Погледај го Профилот
на: Август 01, 2020, 01:59:13 pm
По жетелно 5ки да го средат овој лидер или нека му дадат на друго место да биде лидер , бидејќи братов 2 чисти нема од рп ПД по жетелно да се среди воа бидејќи 0ла е , ја си возам нормално тој од спротивна лента ми иде и ми вика паркирај на страна , кај го има воа видено и вчера 50 препреки си ги стави како ништо чисто пг имаше вчера направено али нема да местам , 5КИ ДА ГО СМЕНИТЕ ЛИДЕРОВ ДАЈТЕ МУ НА ДРУГО МЕСТО ДА ЛИДЕР ДА Е ОТИ НЕМА 2 ЧИСТИ ОД ПД !!!Derrick_Castello

 • Newbie
 • *
  • Пораки: 6
  • Погледај го Профилот
Одговори #1 на: Август 02, 2020, 08:34:02 pm
Ако си ти тј Stiv Caprio робаше банкомат и ја те цело време следеше сс Bullet и на крај те фати у тесно и на крај те уапси  ;) + докази немашGarcia -_-

 • Newbie
 • *
  • Пораки: 4
  • Погледај го Профилот
Одговори #2 на: денес во 12:16:13 am
Ако си ти тј Stiv Caprio робаше банкомат и ја те цело време следеше сс Bullet и на крај те фати у тесно и на крај те уапси  ;) + докази немаш

Не баки не сум ја тој , следен пат не ми рпај така ко паднат од небо оти и ја можам да местам :0 , а за докази имам ја али не требе да праќам бидејќи не сум таков самиот требе да размислиш дали рпаш добро дали погрешно , поз