Новости

SMF - Just Installed!

Правилa за отворање тема

M E N U E Z · 80

M E N U E Z

  • CO-ADMIN
  • Jr. Member
  • *****
    • Пораки: 65
    • Погледај го Профилот
на: Мај 12, 2020, 02:13:30 pmПравила за отворање темаДоколку имате некој проблем
Цитат
NickName:
Каков проблем имате:
Слика:Доколку давате скрипта/гамемоде
Цитат
NickName:
Каква скрипта давате:
Каков Гамемоде давате:
Слика:


Доколку барате скрипта/гамемоде
Цитат
NickName:
Каква скрипта барате:
Каков гамемодe барате:
Слика: