Новости

SMF - Just Installed!

Пријави за Helper - LOCK

l o c k w o o d ⚡ · 677

KeontaeLewis

 • STAFFTEAM
 • Newbie
 • *****
  • Пораки: 5
  • Погледај го Профилот
Одговори #15 на: Мај 21, 2020, 05:37:53 pm


Име и Презиме:Filip Angelevski
 Колку години имате (RL): 13
 Nickname (IG): Keontae Lewis
 Koj level сте : 10
 Слика од вашиот STATS : https://imgur.com/a/p8fPoAj
 Линк од ваш fb профил: https://www.facebook.com/filip.angelevski.372
 Колку време играте SA-MP и колку долго играте на овој сервер: Самп од 2017 а на серверот 7 месеци
 Колку е вашата активност преку ден: 4 саати
 Дали имате некое искуство како Helper од претходно (да/не): Да
 Зошто мислите дека треба да сте Helper ( Oбјаснете ): Имам доабро позавање со РП правила , исто така и добар симулатор. Од секогаш би сакал да помагам на новите играчи што доааѓаат на серверов , исто така и на тие што се вејке на серверот да се чустваат дека се дојдени на добро место и дојдени на забава.Имам претходно искуство како Хелпер и знам што како треба, ги знам сите команди што ќе ме потпомогнат за да помагам на почетниците, правилата на администрацијата ги знам и мислам дека можам да придонесам серверот да крева ролеплај и играчи што ќе ги знаат сите правила и смисолот на играта.Би бил благодарен ако ми дадете шанса за хелпер  :D
Напомена:Доколку порака не е цитирана нема да биде важачка!Alberto Micarelli

 • Newbie
 • *
  • Пораки: 5
  • Погледај го Профилот
Одговори #16 на: Мај 21, 2020, 06:08:06 pm


Име и Презиме: Христијан Тодороски
 Колку години имате (RL): 16
 Nickname (IG): Alberto Micarelli
 Koj level сте : 21
 Слика од вашиот STATS : https://imgur.com/a/983jNb5
 Линк од ваш fb профил: https://www.facebook.com/hristijan.todoroski.5
 Колку време играте SA-MP и колку долго играте на овој сервер: самп околу 5 години,општо на серверот 5 - 6 месеци
 Колку е вашата активност преку ден: 3-4h
 Дали имате некое искуство како Helper од претходно (да/не): Да , на друг сервер
 Зошто мислите дека треба да сте Helper ( Oбјаснете ): Имам искуство во оваа работа,знам како оди целиот овој процес,пред се тоа ми е како зацртана цел на серверот,доволно сум активен за helper на овој сервер.Би ми било мило да придонесам нешто со оваа функција на серверот,пред се со учтивоста кон играчите,со добрината која ќе им ја пружам на играчите,не ми е целта да ја земам ова функција и да се к*рчам по сервер дека зедов helper.Имам искуство со лидер,пријатно бев изненаден од смислата на играчите.Сите РП правила ги имам применувано,доволно имам толеранција кон играчите,почитувам правила на helper manager , би ми било мило ако тој е задоволен од мене.Исто така и ги знам повеќето правила за ГМ на серверот,ги знам неопходните команди за еден просечен helper.Исто така имам и намера да стекнам нови другари од администрацијата,со цел да бидиме позитивни кон играчите.Неќјам да наштетувам на серверот во ниеден случај,се надевам дека играчите ќе бидат задоволни од мојата работа,секако ако бидам прифатен од страна на helper manager.Не сум од тие helperi кои играат само за имот,само да тпаат коли,да даваат рефилл,со дозвола нормално можам и да симулирам некаков карактер но offduty.Би помогнал за секое рп на серверот околу,се што е во мои раце ќе го пренесам на играчите.Едноставно сакам сите играчи на серверот да бидат задоволни од мене и од целата администрација на серверот.Исто така доволно сум строг за прекршувањата на правила,се што е против РП правилата јас ќе пријавувам за казнување.Ќе се трудам што е можно повеќе почетниците на серверот да бидат топло добредојдени на серверот,ќе се потрудам да им објаснувам основни работи за почеток на симулација на овој сервер.Јас лично мислам дека сум спремен за ваква функција.Тоа е се околу мојата причина за хелпер,со задоволство би помагал на играчите на серверот.  :) Напомена:Доколку порака не е цитирана нема да биде важачка!
« Последно менување: Мај 21, 2020, 07:49:40 pm Alberto Micarelli »JamesFox00

 • STAFFTEAM
 • Newbie
 • *****
  • Пораки: 1
  • Погледај го Профилот
Одговори #17 на: Мај 21, 2020, 06:10:25 pm


Име и Презиме: Давид Тодосовски
 Колку години имате (RL):17
 Nickname (IG): James Fox
 Koj level сте : 21
 Слика од вашиот STATS : https://imgur.com/T8Qc2GQ
 Линк од ваш fb профил: https://www.facebook.com/david.todosovski
 Колку време играте SA-MP и колку долго играте на овој сервер: Самп играм 3 години, на овој сервер играм од кога е отворен
 Колку е вашата активност преку ден: На серверот играм од 4 до 5 саати
 Дали имате некое искуство како Helper од претходно (да/не): Да
 Зошто мислите дека треба да сте Helper ( Oбјаснете ): Имам добро позавање со РП правила, од секогаш би сакал да помагам на играчи што играат на серверот.Многу добро ги познавам командите на серверот што ќе ме потпомогнат за да помагам на играчите,  исто така многу добро ги познавам правилата на администацијата.
-Благодарам за дадената шанса.Напомена:Доколку порака не е цитирана нема да биде важачка!Jack Brown

 • Newbie
 • *
  • Пораки: 1
  • Погледај го Профилот
Одговори #18 на: Мај 21, 2020, 06:28:41 pm


Име и Презиме:Kiril Ivanov
 Колку години имате (RL):14
 Nickname (IG):Jack Brown
 Koj level сте :9 zosto imav problem so pc
 Слика од вашиот STATS :https://imgur.com/undefined
 Линк од ваш fb профил:https://www.facebook.com/kiril.ivanov.5667
 Колку време играте SA-MP и колку долго играте на овој сервер:5 godini /od kako e open
 Колку е вашата активност преку ден:5 -6 h
 Дали имате некое искуство како Helper од претходно (да/не):Da i toa dobro iskustvo
 Зошто мислите дека треба да сте Helper ( Oбјаснете ):
Zatoa sto mislam deka sum iskusen kako helper i sekoj den ke bidam najmalce po 5 -6 h ig i ke pomagam redovno na igraci. Znam gi site komandi so se potrebni za helper i se drugo so e potrebno . (toa so sum 9lvl e komp mi bese rasipan ) Sekogas igracite ke bidat zadovolni od mene.Bev lider na serverot i ke bev up za gm ama otidov samovolen  poradi privatni pricini . Pozdrav od mene .Напомена:Доколку порака не е цитирана нема да биде важачка!Tay Johnson

 • Newbie
 • *
  • Пораки: 17
  • Погледај го Профилот
Одговори #19 на: Мај 21, 2020, 06:33:01 pm


Име и Презиме: Nikola Lazaroski
 Колку години имате (RL):16
 Nickname (IG):Tay_Johnson
 Koj level сте :3
 Слика од вашиот STATS : :https://imgur.com/pipFgdw
 Линк од ваш fb профил: https://www.facebook.com/forbideng.fruiit
 Колку време играте SA-MP и колку долго играте на овој сервер: Самп 5=6 Години а на VL од самиот опен пред глобал
 Колку е вашата активност преку ден: 5 часа
 Дали имате некое искуство како Helper од претходно (да/не): :Да имам секако ова ќе ми биде прв како гм.
 Зошто мислите дека треба да сте Helper ( Oбјаснете ):
Па вака јас мислам да бидам хелпер,да помагам на играчите исто и на тие што се почетници.Ќе ги почитувам сите правила,нема да барам уп кога ќе имаме состанок ке бидам активен и ќе бидам присутен на сите состаноци.Исто така ќе следам играчи,ако некој игра со чит ќе пријавам на /аа се разбира со докази и ќе поставам форум.Исто така ако некој играч крши правила на пример дма играч ќе известам на /аа дека играчот дма и админ че го присон.Напомена:Доколку порака не е цитирана нема да биде важачка!l o c k w o o d ⚡

 • CO-ADMIN
 • Jr. Member
 • *****
  • Пораки: 50
  • Погледај го Профилот
Одговори #20 на: Мај 21, 2020, 08:24:07 pm
Изрбрани Helperi од апликацијата се :


Pablo Guttierez

Felix Ho

Teodorori Mitrover

James FoxПовеќе среќа следните апликации на сите останати и ви благодарам што се пријавивте !