Новости

SMF - Just Installed!

Правила

RickyMontella · 74

James Rodrigo

  • ADMINISTRATOR
  • Newbie
  • *****
    • Пораки: 27
    • Погледај го Профилот
на: Мај 04, 2020, 11:18:36 pm
ПРАВИЛА ВО ОВОЈ БОРД

1. Забрането е карање,навредување, пцуење во било која тема.
2. Забрането е да објавувате слики кои не се поврзани со нашиот сервер.
3. Забрането е отварање на тема со содржина која е веќе отворена,
а истата ќе биде избришана (отварање на две исти теми, со исти слики) !
4. Забрането е објавување на слики кои содржат порнографија.
5. Забрането е рекламирање на други сервери.
6. Забрането омаловажување на други играчи.

НАПОМЕНА: Доколку не се почитуваат правилата ќе следат санкци!