Новости

SMF - Just Installed!

Како да инсталирате Voice Chat?

C V E T K O V · 292

C V E T K O V

  • ADMINISTRATOR
  • Hero Member
  • *****
    • Пораки: 867
  • CEO
    • Погледај го Профилот
на: Мај 21, 2020, 10:57:58 pm
VectorLife RPG серверот е прв македонски сервер кој ви нуди да комуницирате со играчите кои се во ваша близина користејќи го вашиот микрофон. За да го користите ова треба да имате инсталирано САМП Верзија на клиент 0.3.7R1 и додаток кој овозможува комуникација.

Линк од САМП 0.3.7 R1:
http://files.sa-mp.com/sa-mp-0.3.7-install.exe

Линк од Voice додаток за клиент:
http://vl-game.info/VectorVoice.zip

Откако ќе ги симнете овие 2 работи прво инсталирете го САМП клиентот па потоа од ZIP датотеката копирајте ги сите работи во самиот GTA SA фолдер. Потоа можете да влезете ингаме на серверот, доколку после логирање ви излезе во чат дека успешно е детектиран вашиот микрофон вие можете да го користете Voice Chatot. Копче за користење: Z, За да промените користете ја ингаме командата /vkopce

ВИДЕО ТУТОРИЈАЛ ОД WRIGHTEX: https://www.youtube.com/watch?v=Lomcf_agsb0

Доколку неви работи симнете ја мојата гта !
http://www.mediafire.com/file/x3mg2py3afu3jg1/GTA_San_Andreas.rar/file

IP: samp.vl-game.info