Поплака од гамемастер Jeck Jefferson

Членски аватор
R O $ E N
Newbie
Мислења: 16

Саб Oкт 17, 2020 7:44 pm  

- Ваш nickname: Harlend Rosenberg
- Од кого се жалите: Jeck Jefferson

- Причина зошто се жалите: Рпам со мој член и проаѓа см13 член со мотор и пресекува пат изиграва како да го има цел Лос Сантос у раце.Ја го стопирам одеднаш урипува гмто веројатно е негов другар.Беше офф гмто и иде он дуту и на мене ми вика да го оставам у /б.
После се расправаме тука , он се тргна гмто и продужиме со рп.По некое време го тпна другар ми т.е см13 члено , члено се врна и продолжиме со рп. Он цело време пречеше гмто почна да ми се понаша у /б имате се на сликите.

- Коментар за тоа: нажалост од вакви гм и играчи пропаѓа серверот ..
- Дата на инцидент: 17.10.2020
- Докази за инцидент: https://imgur.com/a/4Ei8mEQ

  •   Информација
  • Кој е Присутен

    Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 1 and 0 гости