Поддршка на серверот

Тука можете да ги најдете сите информации за нашиот community.
James Rodrigo
Newbie
Мислења: 1

Чет Сеп 10, 2020 4:49 pm  

Овде можете да го најдите ценовникот за донирање на нашиот серверВозила

Rust Buckets - 50 денари

Regular Cars - 100 денари

Fancy Cars - 100 денари

Old Timers - 100 денари

Off Road -150 денари

Industrial - 100 денари

Sports Cars - 200 денари

Мотори - 100 денари

Nrg - 200 денари
Infernus - 300 денари
Hustler - 350 денари
Sandking - 500 денари
Rancher - 500 денари
Hotring - 1000 денари
FBI Rancher - 1000 денари

Куќи

Вила - 200-500 денари

Фирми/Фабрики

Фирма 10k заработка - 200 денари
Фабрика 20k - 350 денари
Фабрика 30k - 450 денари
Фабрика 40k - 550 денари
Фабрика 50k - 600 денари
Фабрика 60k - 700 денари

Фабрика 70k - 800 денари

Vips & Донатор Rank

1. Со донација од 300 денари добивате 500 поени и +5 донатор ранк
2. Со донација од 400 денари добивате 700 поени и +7 донатор ранк.
3. Со донација од 500 денари добивате Голeдн Вип + 300 донатор поени +3 донатор ранк.
4. Со донација од 600 денари добивате 1000 донатор поени + гратис слот за возило по избор.
5. Со донација од 700 денари добивате 1300 донатор поени + 13 донатор ранк.
6. Со донација од 800 денари добивате 1500 донатор поени + 15 донатор ранк + слот за возило по избор.
7. Со донација од 900 денари добивате 1700 донатор поени + 17 донатор ранк + слот за возило по избор.
8. Со донација од 1000 денари добивате 1800 донатор поени + 18 донатор ранк + Голден вип + слот за возило по избор.
VL Вип : 500 денари
ДИАМОНД ВИП : Намалено од 700 денари на 400 денари !
ГОЛДЕН ВИП: Намалено од 500 денари сега за само 300 денари.
Вип 2 : 200 денари !
ВИП 1 : 100 денари !


ПРИВАТНА ОРГАНИЗАЦИЈА : 1000 денари !
Посебен NickName како на пример само Crawford: 500 денари

Промена на NickName пример од James_Rodrigo во Viktor_Pusoski: 200 денариНапомена:
Потрошените пари не можат да се вратат!
Последна промена од 1 на Edie Murphy, променето е 0 пати

  •   Информација
  • Кој е Присутен

    Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 4 and 0 гости