VecotrLife

ВРАЌАЊЕ НА ДОНАЦИИ

No New Posts Враќање на gvip/vip rank

Last post : dating for gamers
by StrangFaK

508 Posts 29 Topics

ИЗВЕСТУВАЊА И ПРОБЛЕМИ СО СЕРВЕР/ФОРУМ

No New Posts Инфомации

Овде можете да пронајдете секоја информација за VectorLife

Last post : «Триада тнт 17 серия», v...
by MarianaNav

61 Posts 10 Topics
No New Posts Известувања од сервер / форум

Тука можете да прочитате секаква новост во врска со сервер или форум.

Last post : «Почта 35 серия», fGy, «...
by GennieBals

95 Posts 19 Topics
Child Boards Server/Web Updates
No New Posts Support (Поддршка)

Секој проблем што го имате на сервер или форум пријавете го тука.

Last post : к власти пришел Гитлер. ...
by Aguayfvc

819 Posts 400 Topics
Child Boards Модераторка секцијаПроблеми со акаунтIRC каналиПроблем со имотБарање унбан

VECTOR LIFE | RolePlay Секција

No New Posts In Character (IC)

- Сите IC активности и сите информации поврзани со IC можете да ги пронајдете тука

Last post : [Prodavam] Broadway ft |...
by Nixon

1134 Posts 171 Topics
Child Boards Огласник
No New Posts Out of Character (OOC)

- Сите OOC активности и сите информации поврзани со OOC можете да ги пронајдете тука

Last post : Re: ....
by 𝓑𝓻𝓸𝔀𝓷ツ

513 Posts 68 Topics
Child Boards RolePlay АктивностиRolePlay Дискусија

VECTOR LIFE | ОПШТО

No New Posts Помош

Доколку имате некаков проблем поставете тема овде.

Last post : Одг: Hack Acc - Johny Ro...
by Leonardo Lombardi

23 Posts 9 Topics
No New Posts Идеи и предлози

Секаква идеја, предлог или замена што мислите дека ке го промени серверот на подобро можете да ја објавите овдека.

Last post : DA SMENETE NEKOJ RABOTI ...
by Lucky_Wender

146 Posts 44 Topics
Child Boards СерверФорум
No New Posts Галерија

Секакви слики или видеа од сервер можете да ги објавите овде.

Last post : Одг: idlewood bombed - h...
by Kendrick_Miller

7 Posts 4 Topics

VECTOR LIFE | КРШЕЊЕ НА ROLEPLAY ПРАВИЛА

No New Posts Опоменати играчи (Warning)

Во овој борд ќе можете да ги најдете сите играчи со опомена/и на серверот.

Last post : Jon_Corelone opomenat od...
by Henry Darkness

59 Posts 57 Topics
No New Posts Банирaни играчи

Во овој борд ќе бидат поставени сите банирани играчи на серверот.

Last post : Jon Corleone baniran od ...
by Vlatko Darknes

82 Posts 76 Topics
No New Posts Кршење правила

Доколку забележите играч што прекршува правила пријавете го тука.

Last post : Re: [Неправилно Затворен...
by Joshep Barboza

1292 Posts 532 Topics
Child Boards Навреди и пцовкиНеправилно затворениПрекршени правила

VECTOR LIFE | Администрација

No New Posts Информации за Администрација

Тука ќе можете да најдете повеќе за администрацијата на нашиот форум.

Last post : Пријави за GameMaster (З...
by verduzcoc

3 Posts 3 Topics
No New Posts Поплаки од Staff Team

Доколку некој член на нашиот Staff тим прекрши некое правило или изреагира непрофесионално, тоа можете да го пријавите тука.

Last post : [Poplaka] - Nicholas Joh...
by Crawford

312 Posts 94 Topics
Child Boards Поплаки на гамемастерПoплаки на администратор

VECTOR LIFE | Факции на сервер

No New Posts Организации/Агенции/Мафии/Банди

Сите организации/банди/мафии/агенции можете да ги пронајдете тука, исто така и да аплицирате, додадете нешто ново или слично, сето тоа можете да го направите овде.

Moderator: 𝐄𝐂𝐋𝐄𝐑

Last post : «Жестокий стамбул (Zalim...
by JasminePre

5 Posts 3 Topics
Child Boards ОрганизацииБандиМафииАгенции
No New Posts Лидер борд

Moderator: 𝐄𝐂𝐋𝐄𝐑

Last post : Одг: Poplaka od Lider Ke...
by Kyle Gallner

292 Posts 78 Topics
Child Boards Поплаки од лидериПријави за лидер

VECTORLIFE CAFFE

No New Posts Се поврзано со скриптање и мапирање

Во овој борд ќе можете да најдете се што е поврзано со скриптање и мапирање.

Last post : Одг: (Проблем) /vport
by Michael Getix

324 Posts 107 Topics
Child Boards Скрипти(Гамемодови)Мапирање(Мапи)
No New Posts Off-Server дискусии

Тука можете да дискутирате за разни игри, музика, компјутери и останати работи.

Last post : «Канцелярская крыса 2 се...
by SamanthaRi

14782 Posts 14378 Topics
Child Boards Отворена дискусијаОстанати игриМузикаСпортMultimedia & Download
No New Posts Дизајнирање и уметност

Тука ќе најдете се во врска со уметноста и дизајнирање во разни апликации.

Last post : Одг: [Галерија] Stoleski
by Kendrick_Miller

81 Posts 12 Topics
Child Boards ТуторијалиДизајнерски резултатиДискусија
No New Posts GTA Modding

Се во врска со модови можете да го пронајдете тука.

Moderators: ʙʀᴀʏᴀɴ ʀɪᴠᴀs, John_Cena

Last post : [Skin]-Hmydrug.
by swansonn

114 Posts 29 Topics
Child Boards ТуторијалиDownload ЗонаДискусија
  • No New Posts
  • Redirect Board

Активни корисници

37 Guests, 15 Users

Users active in past 15 minutes:
SamanthaRi, Potter Hary, Irving, AracelisRa, ErinHoehne, Joshep Barboza, WilliemaeR, LizetteK24, EuniceBarl, VeraKunkle, TheresaPhi, QITVirgie9, Crawford, DomingaRau, Arturo Alvarez