Корисник

Е-Адреса


IP: 176.57.188.16:7779
Станете дел од нашиот сервер

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ПРИКЛУЧИ СЕ
Корисник
Лозинка
Заборавена лозинка?

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПРОЧИТАЈ!!!


SAMP е модификација за играње на GTA San Andreas преку интернет,на нашиот сервер вие започнувате со RPG игра и симулација на вашиот карактер. Со играње на нашиот SAMPмк сервер имате големи можности за RPG каде имате можности да купувате куќи станови викендици и многу други недвижности. Вие може да работите некоја легална работа или пак да работите некоја илегална работа каде ке си имате проблеми со законот на градот Лос Сантос. Може да започнете некој бизнис со отварање на казина,кафиќи и дискотеки каде ке организирате добри забави низ градот со цел за добар профит и заработка, или пак да отворите некоја продавници,фризеница,огласник,обложувалница и многу други бизниси. Некој се приклучуваат во мафии со цел да стекнат слава и моќ низ градот а исто така да си создават големи проблеми со законот, но некој одат во некоја банда каде со своето гето се борат за своја територија и опстанок на улиците. Доколку сакате да владее мир низ улиците на Лос Сантос може да се запослите како полицаец каде ке вршите контроли низ градот и бркате криминалци или пак да работите во државна тајна агенција која работи на разоткривање на криминалот,за да се спроведат успешно овие акции тука е и специјална екипа со обучени специјалци кој се секогаш спремни за брза интервенција. Може да успеете и постигнете голем успех па да се возите во луксузни возила,блендирани лимузини со лични возачи и обезбедување или пак да биднете обезбедување или личен возач на примиерот или некој министер. Или пак да биднете новинар кој ке истражува случувања низ градот и секогаш ке бидне тука да ја извести јавноста за сите новости кој се случуваат. Како што играте вие ке купувате послапи куќи возила и запознавате многу нови пријатели низ цела Македонија,сето ова и повеќе го имате на располагање нашиот SAMP сервер. Прикчучете се веднаш VectorLife SAMP Macedonia


ПРОМОТИВНИ ДОНАТОР ПАКЕТИ


Пред донирање внимателно разгледајте го пакетот бидејќи истиот неможе да биде вратен. Доколку немате 18 години потребно е да бидне известен родител/старател. И запомнете , немате никаква предност во одност на други играчи со останати правила на сервер!

GOLDEN VIP (500 Ден.)
Со овој пакет добивате:
- Golden VIP Rank
- 300 Донатор Поени
- Донатор Ранк 3

DIAMOND VIP (700 Ден.)
Со овој пакет добивате:
- Diamond VIP Rank
- 500 Донатор Поени
- Донатор Ранк 5

VECTORLIFE VIP (1000 Ден.)
Со овој пакет добивате:
- VectorLife VIP Rank
- 700 Донатор Поени
- Донатор Ранк 7


[AD] | - Prodavam nrg nudi ceni SMS | Kontakt: Fernando_Donchelly | 13
[AD] | - Prodavam Infernus ft r/r nudete ceni | Kontakt: Johny_Rodriguez | 6007
[AD] | - Prodavam Infernus ft r/r nudete ceni | Kontakt: Johny_Rodriguez | 6007
[AD] | - Kupuvam SandKing nrg firma nudi | Kontakt: George_Brooks | 3300
[AD] | - Prodavam Bullet ft r/r ITNO!!! | Kontakt: Jack_Smit | 2359
[AD] | - Prodavam Sultan FT(Alien) i NRG 500 | Kontakt: Harold_Barnes | 3131
[AD] | - Kupuvam firma 10k 12k 8k 9k i 7k sms! | Kontakt: Cojo_Hunter | 2228


ГАЛЕРИЈА: СЛИКИ

СТАТИСТИКА: ТОП 5 ЛИСТИ


ТОП 5 НАЈБОГАТИ
1 Anthony_Boiardo 1424889621$
2 Frank_Edelbrock 698000000$
3 Kevin_Smithson 111800000$
4 Anthony_Willson 100000000$
5 Gligor_Johnson 81836146$
ТОП 5 НАЈАКТИВНИ
1 Ghost 167
2 Kevin_Lockwood 144
3 Felix_Ho 144
4 Don_Mick 137
5 Kendrick_Miller 133
ТОП 5 НАГРАДНИ ПОЕНИ
1 Leo_Boss 21324
2 Kukus_Johnson 20641
3 Big_Shadow 14304
4 James_Hugo 13663
5 Jose_Donatello 13542Моментално посетители: 18
Датум и време:21/02/2020 | 06:31
Жиро сметка: Клик Тука
Е-Адреса: [email protected]
Играчи Online:
Балкански Ранк: 7

Copyright © 2019 VectorLife Community All Rights Reserved