Корисник

Е-Адреса


IP: 176.57.188.16:7779
Станете дел од нашиот сервер

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ПРИКЛУЧИ СЕ
Корисник
Лозинка
Заборавена лозинка?

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПРОЧИТАЈ!!!


SAMP е модификација за играње на GTA San Andreas преку интернет,на нашиот сервер вие започнувате со RPG игра и симулација на вашиот карактер. Со играње на нашиот SAMPмк сервер имате големи можности за RPG каде имате можности да купувате куќи станови викендици и многу други недвижности. Вие може да работите некоја легална работа или пак да работите некоја илегална работа каде ке си имате проблеми со законот на градот Лос Сантос. Може да започнете некој бизнис со отварање на казина,кафиќи и дискотеки каде ке организирате добри забави низ градот со цел за добар профит и заработка, или пак да отворите некоја продавници,фризеница,огласник,обложувалница и многу други бизниси. Некој се приклучуваат во мафии со цел да стекнат слава и моќ низ градот а исто така да си создават големи проблеми со законот, но некој одат во некоја банда каде со своето гето се борат за своја територија и опстанок на улиците. Доколку сакате да владее мир низ улиците на Лос Сантос може да се запослите како полицаец каде ке вршите контроли низ градот и бркате криминалци или пак да работите во државна тајна агенција која работи на разоткривање на криминалот,за да се спроведат успешно овие акции тука е и специјална екипа со обучени специјалци кој се секогаш спремни за брза интервенција. Може да успеете и постигнете голем успех па да се возите во луксузни возила,блендирани лимузини со лични возачи и обезбедување или пак да биднете обезбедување или личен возач на примиерот или некој министер. Или пак да биднете новинар кој ке истражува случувања низ градот и секогаш ке бидне тука да ја извести јавноста за сите новости кој се случуваат. Како што играте вие ке купувате послапи куќи возила и запознавате многу нови пријатели низ цела Македонија,сето ова и повеќе го имате на располагање нашиот SAMP сервер. Прикчучете се веднаш VectorLife SAMP Macedonia


ПРОМОТИВНИ ДОНАТОР ПАКЕТИ


Пред донирање внимателно разгледајте го пакетот бидејќи истиот неможе да биде вратен. Доколку немате 18 години потребно е да бидне известен родител/старател. И запомнете , немате никаква предност во одност на други играчи со останати правила на сервер!

GOLDEN VIP (500 Ден.)
Со овој пакет добивате:
- Golden VIP Rank
- 300 Донатор Поени
- Донатор Ранк 3

DIAMOND VIP (700 Ден.)
Со овој пакет добивате:
- Diamond VIP Rank
- 500 Донатор Поени
- Донатор Ранк 5

VECTORLIFE VIP (1000 Ден.)
Со овој пакет добивате:
- VectorLife VIP Rank
- 700 Донатор Поени
- Донатор Ранк 7


[AD] | - Kupuvam brasno po golemi kolicini | Kontakt: Jackson_Stallone | 1776
[AD] | - Prodavam ili zamenuvam stratum ft itnooooooo | Kontakt: Mike_Max | 6972
[AD] | - Menuvam jester full bez hidro . | Kontakt: Warren_Howell | 2903
[AD] | - Nudete sve do 9.8m /Prodavam Kukja golema SF+Elegy ft r.r | Kontakt: Johny_Petreson | 9112
[AD] | - Prodavam brasno evtino. koj saka neka pise | Kontakt: Landon_Cube | 7062
[AD] | - Koj prv sms davam sultan ft 10x nitro i 6.6m ajmo | Kontakt: Jim_Smith | 1753
[AD] | - Koj me prv sms 5m | Kontakt: Fernando_Carzilo | 8686


ГАЛЕРИЈА: СЛИКИ

СТАТИСТИКА: ТОП 5 ЛИСТИ


ТОП 5 НАЈБОГАТИ
1 Rocky_Robinson 1782896687$
2 Anthony_Boiardo 1435189621$
3 Ghost 845000000$
4 Frank_Edelbrock 540000000$
5 Jacob_Wood 410761937$
ТОП 5 НАЈАКТИВНИ
1 Ghost 159
2 Felix_Ho 140
3 Kevin_Lockwood 137
4 Don_Mick 134
5 Kendrick_Miller 131
ТОП 5 НАГРАДНИ ПОЕНИ
1 Thomas_Jefferson 83575
2 Kevin_Lockwood 69937
3 Ghost 68098
4 Meizu_Xiaomi 68077
5 Matthew_Lockwood 67921Моментално посетители: 18
Датум и време:19/01/2020 | 03:05
Жиро сметка: Клик Тука
Е-Адреса: [email protected]
Играчи Online:
Балкански Ранк: 7

Copyright © 2019 VectorLife Community All Rights Reserved