VecotrLife

Author Topic: VectorLife - Наградна Игра  (Read 502 times)

Edward Cardelone

 • Staff Member
 • Нов член
 • *
 • Posts: 8
 • ||INFO|| Edward Cardelone GameMaster 1 !
Одг: VectorLife - Наградна Игра
« Reply #20 on: October 01, 2019, 07:08:31 PM »
Одлична идеа  8)  ;)
VECTOR LIFE

jack.jones

 • Нов член
 • **
 • Posts: 14
Одг: VectorLife - Наградна Игра
« Reply #21 on: October 01, 2019, 07:13:29 PM »
Наградна игра за VL VIP

Почитувани играчи, ви соопштуваме дека до 26.10.2019 ќе биде отклучена темата со тоа што вие ќе можете да ја цитирате дадената тема и да го потполнувате дадениот формулар со шанса да освоите VL VIP.

Наградната игра ќе се состои од вашата активност на форумот и ингејм , така што ќе треба да го потполните следниот формулар.Играчот што ќе биде избран ќе биде првиот VL VIP на серверот, така што ќе има можност да ги испроба новите команди што ги нуди випот.Задолжителен формулар за потполнување
» Nick Name:Jack Jones
» Level(минимум 15):42
»Слика од /stats:https: //imgur.com/a/4aTng00
»Пораки на форум(минимум 100):110

» Пораката задолжително да е цитирана, употребена со кириличен фонт во спротива - апликацијата нема да ви се важи «

« Last Edit: October 01, 2019, 07:14:37 PM by jack.jones »

Nicholas Crawford

 • Нов член
 • **
 • Posts: 19
Одг: VectorLife - Наградна Игра
« Reply #22 on: October 02, 2019, 10:52:04 PM »
Tuka da se prijavuvame ili ke se otvori tema 26.10 ? bidejki pishuvaat nekoi igrachi tuka ?

Irving

 • Co Admin
 • Напреден член
 • *
 • Posts: 57
 • Gamemaster Manager
Одг: VectorLife - Наградна Игра
« Reply #23 on: October 02, 2019, 11:32:30 PM »
Tuka da se prijavuvame ili ke se otvori tema 26.10 ? bidejki pishuvaat nekoi igrachi tuka ?
Mozi da se prijavis prijavuvanjeto trae do toj datum.
Kyrie Irving Gamemaster Manager


i tell the truth even when im lying

Felix

 • Нов член
 • **
 • Posts: 4
Одг: VectorLife - Наградна Игра
« Reply #24 on: October 03, 2019, 10:46:03 PM »
Nick Name:Felix_Ho
» Level(минимум 15):74
»Слика од /stats:https://imgur.com/1I7kuTB
»Пораки на форум(минимум 100):Nemam mnogu <3

Felix

 • Нов член
 • **
 • Posts: 4
Одг: VectorLife - Наградна Игра
« Reply #25 on: October 04, 2019, 12:13:01 PM »
Nick Name:Felix_Ho
» Level(минимум 15):74
»Слика од /stats: https://imgur.com/1I7kuTB
»Пораки на форум(минимум 100):Nemam mnogu <3

Carmine Persico

 • VL Легенда
 • ********
 • Posts: 114
 • Hitman - Leader
Одг: VectorLife - Наградна Игра
« Reply #26 on: October 05, 2019, 07:58:18 PM »
Наградна игра за VL VIP

Почитувани играчи, ви соопштуваме дека до 26.10.2019 ќе биде отклучена темата со тоа што вие ќе можете да ја цитирате дадената тема и да го потполнувате дадениот формулар со шанса да освоите VL VIP.

Наградната игра ќе се состои од вашата активност на форумот и ингејм , така што ќе треба да го потполните следниот формулар.Играчот што ќе биде избран ќе биде првиот VL VIP на серверот, така што ќе има можност да ги испроба новите команди што ги нуди випот.Задолжителен формулар за потполнување
» Nick Name:
Carmine Persico
» Level(минимум 15):
29
»Слика од /stats:
  https://imgur.com/k6KTjd2
»Пораки на форум(минимум 100):
100+

» Пораката задолжително да е цитирана, употребена со кириличен фонт во спротива - апликацијата нема да ви се важи «
« Last Edit: October 05, 2019, 07:59:33 PM by Carmine Persico »
Biography & Life - Carmine Persico "serial killer" http://vl-game.info//index.php?topic=3193.0
(моментален карактер што го симулирам)

Биографија - Carmine Persico "the snake"  http://vl-game.info//index.php?topic=2469.0 
(стар карактер за лцн не го симулирам)

Leader Statistics:
                                          
LSG
                                                      
Hitman
  
        

Carmine Persico

 • VL Легенда
 • ********
 • Posts: 114
 • Hitman - Leader
Biography & Life - Carmine Persico "serial killer" http://vl-game.info//index.php?topic=3193.0
(моментален карактер што го симулирам)

Биографија - Carmine Persico "the snake"  http://vl-game.info//index.php?topic=2469.0 
(стар карактер за лцн не го симулирам)

Leader Statistics:
                                          
LSG
                                                      
Hitman
  
        

Cvetkov

 • VL Легенда
 • ********
 • Posts: 108
 • Account verified by: VectorLifeRPG © 2019 ☑️
Одг: VectorLife - Наградна Игра
« Reply #28 on: October 07, 2019, 04:55:09 PM »
Наградна игра за VL VIP

Почитувани играчи, ви соопштуваме дека до 26.10.2019 ќе биде отклучена темата со тоа што вие ќе можете да ја цитирате дадената тема и да го потполнувате дадениот формулар со шанса да освоите VL VIP.

Наградната игра ќе се состои од вашата активност на форумот и ингејм , така што ќе треба да го потполните следниот формулар.Играчот што ќе биде избран ќе биде првиот VL VIP на серверот, така што ќе има можност да ги испроба новите команди што ги нуди випот.Задолжителен формулар за потполнување
» Nick Name:Mathew Toress

» Level(минимум 15):71

»Слика од /stats:https://imgur.com/a/Jq8j9jV
»Пораки на форум(минимум 100):101

» Пораката задолжително да е цитирана, употребена со кириличен фонт во спротива - апликацијата нема да ви се важи «

Kendrick_Miller

 • VL Легенда
 • ********
 • Posts: 148
 • Fuck 'all
Одг: VectorLife - Наградна Игра
« Reply #29 on: October 07, 2019, 07:50:57 PM »
Наградна игра за VL VIP

Почитувани играчи, ви соопштуваме дека до 26.10.2019 ќе биде отклучена темата со тоа што вие ќе можете да ја цитирате дадената тема и да го потполнувате дадениот формулар со шанса да освоите VL VIP.

Наградната игра ќе се состои од вашата активност на форумот и ингејм , така што ќе треба да го потполните следниот формулар.Играчот што ќе биде избран ќе биде првиот VL VIP на серверот, така што ќе има можност да ги испроба новите команди што ги нуди випот.Задолжителен формулар за потполнување
» Nick Name:Kendrick Miller
» Level(минимум 15):65
»Слика од /stats: https://imgur.com/XFgFbqE
»Пораки на форум(минимум 100):102

» Пораката задолжително да е цитирана, употребена со кириличен фонт во спротива - апликацијата нема да ви се важи «