VecotrLife

Author Topic: [Изработка]Лого  (Read 100 times)

Morris

 • Нов член
 • **
 • Posts: 21
[Изработка]Лого
« on: June 22, 2019, 01:19:28 AM »
Користен програм : PhotoShopCS6
Време на изработка : 20 минути
Слика од изработка:

Ко македонец гордо стоиш цврсто камен
брате правата ги имаш но се вее туѓо знаме
дал ќе знае твојот син коренот негов од кај е
можеби ќе биде горд можеби и ќе се кае*

Fernando_ Lopez

 • Спамер
 • *******
 • Posts: 71
Одг: [Изработка]Лого
« Reply #1 on: June 24, 2019, 11:51:28 PM »
Супер е направено :) :D

Morris

 • Нов член
 • **
 • Posts: 21
Одг: [Изработка]Лого
« Reply #2 on: June 25, 2019, 12:15:12 AM »
Супер е направено :) :D
фала ти
Ко македонец гордо стоиш цврсто камен
брате правата ги имаш но се вее туѓо знаме
дал ќе знае твојот син коренот негов од кај е
можеби ќе биде горд можеби и ќе се кае*

Boiardo

 • Co Admin
 • VIP
 • *
 • Posts: 176
 • -Leader Manager-
Одг: [Изработка]Лого
« Reply #3 on: June 26, 2019, 11:59:59 AM »
Не е лошо

l33tpleasure

 • Guest
Одг: [Изработка]Лого
« Reply #4 on: June 26, 2019, 12:26:19 PM »
бомба

Morris

 • Нов член
 • **
 • Posts: 21
Одг: [Изработка]Лого
« Reply #5 on: June 29, 2019, 06:26:41 PM »
Ко македонец гордо стоиш цврсто камен
брате правата ги имаш но се вее туѓо знаме
дал ќе знае твојот син коренот негов од кај е
можеби ќе биде горд можеби и ќе се кае*

Morris

 • Нов член
 • **
 • Posts: 21
Одг: [Изработка]Лого
« Reply #6 on: June 29, 2019, 06:26:52 PM »
Ко македонец гордо стоиш цврсто камен
брате правата ги имаш но се вее туѓо знаме
дал ќе знае твојот син коренот негов од кај е
можеби ќе биде горд можеби и ќе се кае*

Crawford

 • VL Легенда
 • ********
 • Posts: 129
 • #Ex 02/09/2019
Одг: [Изработка]Лого
« Reply #7 on: October 06, 2019, 08:41:58 PM »
ne e loso

Coming S00n