Корисник

Е-Адреса


IP: 176.57.188.16:7779
Станете дел од нашиот сервер

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ПРИКЛУЧИ СЕ
Корисник
Лозинка
Заборавена лозинка?

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПРОЧИТАЈ!!!


SAMP е модификација за играње на GTA San Andreas преку интернет,на нашиот сервер вие започнувате со RPG игра и симулација на вашиот карактер. Со играње на нашиот SAMPмк сервер имате големи можности за RPG каде имате можности да купувате куќи станови викендици и многу други недвижности. Вие може да работите некоја легална работа или пак да работите некоја илегална работа каде ке си имате проблеми со законот на градот Лос Сантос. Може да започнете некој бизнис со отварање на казина,кафиќи и дискотеки каде ке организирате добри забави низ градот со цел за добар профит и заработка, или пак да отворите некоја продавници,фризеница,огласник,обложувалница и многу други бизниси. Некој се приклучуваат во мафии со цел да стекнат слава и моќ низ градот а исто така да си создават големи проблеми со законот, но некој одат во некоја банда каде со своето гето се борат за своја територија и опстанок на улиците. Доколку сакате да владее мир низ улиците на Лос Сантос може да се запослите како полицаец каде ке вршите контроли низ градот и бркате криминалци или пак да работите во државна тајна агенција која работи на разоткривање на криминалот,за да се спроведат успешно овие акции тука е и специјална екипа со обучени специјалци кој се секогаш спремни за брза интервенција. Може да успеете и постигнете голем успех па да се возите во луксузни возила,блендирани лимузини со лични возачи и обезбедување или пак да биднете обезбедување или личен возач на примиерот или некој министер. Или пак да биднете новинар кој ке истражува случувања низ градот и секогаш ке бидне тука да ја извести јавноста за сите новости кој се случуваат. Како што играте вие ке купувате послапи куќи возила и запознавате многу нови пријатели низ цела Македонија,сето ова и повеќе го имате на располагање нашиот SAMP сервер. Прикчучете се веднаш VectorLife SAMP Macedonia


ПРОМОТИВНИ ДОНАТОР ПАКЕТИ


Пред донирање внимателно разгледајте го пакетот бидејќи истиот неможе да биде вратен. Доколку немате 18 години потребно е да бидне известен родител/старател. И запомнете , немате никаква предност во одност на други играчи со останати правила на сервер!

GOLDEN VIP (500 Ден.)
Со овој пакет добивате:
- Golden VIP Rank
- 300 Донатор Поени
- Донатор Ранк 3

DIAMOND VIP (700 Ден.)
Со овој пакет добивате:
- Diamond VIP Rank
- 500 Донатор Поени
- Донатор Ранк 5

VECTORLIFE VIP (1000 Ден.)
Со овој пакет добивате:
- VectorLife VIP Rank
- 700 Донатор Поени
- Донатор Ранк 7


[AD] | - Prodavam firma 5k zar Sf nudete | Kontakt: Gerrito_Master | 1785
[AD] | - Prodavam x2 vikendici so golem parking br.48 i br.50 | Kontakt: Nick_Salvatore | 9134
[AD] | - Davam Sand,infernus,MAverick i 20m za Firma,FastFood | Kontakt: Gerrito_Master | 1785
[AD] | - Prodavam kukja br.207 so parking mapirana napred i nazad itno | Kontakt: Nick_Salvatore | 9134
[AD] | - Prodavam kukja br.207 so parking mapirana napred i nazad itno | Kontakt: Nick_Salvatore | 9134
[AD] | - Kupvam biznis/firma/benziska/fastfood do 60m | Kontakt: Nick_Salvatore | 9134
[AD] | - Lider pd dali prima novi clenovi | Kontakt: Bojan_Miller | 6254


ГАЛЕРИЈА: СЛИКИ

СТАТИСТИКА: ТОП 5 ЛИСТИ


ТОП 5 НАЈБОГАТИ
1 Anthony_Boiardo 1435189621$
2 Ghost 857000000$
3 Frank_Edelbrock 600000000$
4 Jacob_Wood 338146937$
5 Lucius_Stone 174363795$
ТОП 5 НАЈАКТИВНИ
1 Ghost 162
2 Felix_Ho 142
3 Kevin_Lockwood 140
4 Don_Mick 134
5 Kendrick_Miller 133
ТОП 5 НАГРАДНИ ПОЕНИ
1 Thomas_Jefferson 87294
2 Kevin_Lockwood 77908
3 Ghost 76037
4 Meizu_Xiaomi 74383
5 Matthew_Lockwood 68881Моментално посетители: 18
Датум и време:27/01/2020 | 01:13
Жиро сметка: Клик Тука
Е-Адреса: [email protected]
Играчи Online:
Балкански Ранк: 7

Copyright © 2019 VectorLife Community All Rights Reserved