VecotrLife

ИЗВЕСТУВАЊА И ПРОБЛЕМИ СО СЕРВЕР/ФОРУМ

Нема нови пораки Инфомации

Овде можете да пронајдете секоја информација за VectorLife

Последна порака : Одг: Апликации за промот...
Neloski

17 пораки 8 теми
Нема нови пораки Известувања од сервер / форум

Тука можете да прочитате секаква новост во врска со сервер или форум.

Последна порака : вербовский завод запорно...
GerrySag

484 пораки 232 теми
Подфоруми Server/Web Updates
Нема нови пораки Support (Поддршка)

Секој проблем што го имате на сервер или форум пријавете го тука.

Последна порака : Одг: Барање на модератор...
Leonardo Lombardi

1402 пораки 700 теми
Подфоруми Модераторка секцијаПроблеми со акаунтIRC каналиПроблем со имот

VECTOR LIFE | RolePlay Секција

Нема нови пораки In Character (IC)

- Сите IC активности и сите информации поврзани со IC можете да ги пронајдете тука

Модератор: Aleksandr Veljikiy

Последна порака : Burrito for sale
Alex Taylor

3 пораки 3 теми
Подфоруми Огласник
Нема нови пораки Out of Character (OOC)

- Сите OOC активности и сите информации поврзани со OOC можете да ги пронајдете тука

Модератори: Jimmy Swansonn, Aleksandr Veljikiy

Последна порака : Одг: Рпање кошаркари во ...
warren.

279 пораки 48 теми
Подфоруми RolePlay АктивностиRolePlay Дискусија

VECTOR LIFE | ОПШТО

Нема нови пораки Помош

Доколку имате некаков проблем поставете тема овде.

Последна порака : ПРЕМЕСТЕНА: Izmama od st...
Aleksandr Veljikiy

78 пораки 33 теми
Нема нови пораки Идеи и предлози

Секаква идеја, предлог или замена што мислите дека ке го промени серверот на подобро можете да ја објавите овдека.

Последна порака : Предлог - /smsoglas
$ Damjan Bozinovski $

92 пораки 34 теми
Подфоруми СерверФорум
Нема нови пораки Галерија

Секакви слики или видеа од сервер можете да ги објавите овде.

Последна порака : VRAZZERS OFFICIAL TRAILE...
Aleksandr Veljikiy

2 пораки 2 теми

VECTOR LIFE | КРШЕЊЕ НА ROLEPLAY ПРАВИЛА

Нема нови пораки Казнети играчи

Во овој борд ќе бидат поставени сите играчи што прекршиле правила и се казнети на серверот.

Последна порака : Memati Boss NON RP + OOC...
Hikos_Belnok

911 пораки 906 теми
Нема нови пораки Опоменати играчи (Warning)

Во овој борд ќе можете да ги најдете сите играчи со опомена/и на серверот.

Последна порака : Jack Davinci е опоменат ...
charles'andreas

66 пораки 53 теми
Нема нови пораки Банирaни играчи

Во овој борд ќе бидат поставени сите банирани играчи на серверот.

Последна порака : NicK_Aleksic e баниран о...
Jimmy Swansonn

253 пораки 239 теми
Нема нови пораки Барање Унбан

Во овој борд , може да аплицирате молба до Администраторите за да добиете Унбан на нашиот Сервер.

Последна порака : Одг: BARAJNE UNBAN
Leonardo Lombardi

232 пораки 110 теми
Нема нови пораки Кршење правила

Доколку забележите играч што прекршува правила пријавете го тука.

Последна порака : Неправилно Затворен - Ro...
2pac

2340 пораки 1034 теми
Подфоруми Навреди и пцовкиНеправилно затворениПрекршени правила

VECTOR LIFE | Администрација

Нема нови пораки Информации за Администрација

Тука ќе можете да најдете повеќе за администрацијата на нашиот форум.

Последна порака : Одг: Апликации за Gamema...
W E N D E R N

30 пораки 3 теми
Нема нови пораки Поплаки од Staff Team

Доколку некој член на нашиот Staff тим прекрши некое правило или изреагира непрофесионално, тоа можете да го пријавите тука.

Последна порака : Одг: POPLAKA OD ADMINIST...
Frank Cucchiera

242 пораки 108 теми
Подфоруми Поплаки на гамемастерПoплаки на администратор

VECTOR LIFE | Факции на сервер

Нема нови пораки Организации/Агенции/Мафии/Банди

Сите организации/банди/мафии/агенции можете да ги пронајдете тука, исто така и да аплицирате, додадете нешто ново или слично, сето тоа можете да го направите овде.

Модератори: Jack Verceti, Derrick_Bonnuci

0 пораки
Подфоруми ОрганизацииБандиМафии
Нема нови пораки Лидер борд

Модератор: Jeff Rose

Последна порака : Одг: Пријави за лидер Sa...
Mario AndersoN

552 пораки 113 теми
Подфоруми Поплаки од лидериПријави за лидер

VECTORLIFE CAFFE

Нема нови пораки Off Сервер Дискусија

Модератор: Aleksandr Veljikiy

Последна порака : Како да заработите пари,...
unkown

3936 пораки 3893 теми
Подфоруми Останати игриМузикаMultimedia & DownloadСпортЧат
Нема нови пораки Се поврзано со скриптање и мапирање

Во овој борд ќе можете да најдете се што е поврзано со скриптање и мапирање.

Последна порака : Одг: (Baram) skripta za ...
Michael Getix

395 пораки 135 теми
Подфоруми Скрипти(Гамемодови)Мапирање(Мапи)
Нема нови пораки Дизајнирање и уметност

Тука ќе најдете се во врска со уметноста и дизајнирање во разни апликации.

Последна порака : Одг: [Изработка] Signatu...
ᴀɴᴅʀᴇᴡ ɢᴏɴᴢᴀʟᴇᴢ

114 пораки 18 теми
Подфоруми ТуторијалиДизајнерски резултатиДискусија
Нема нови пораки GTA Modding

Се во врска со модови можете да го пронајдете тука.

Модератори: Rivas, Jeff Rose

Последна порака : [MOD] - Гта Сан Андреас ...
Jeff Rose

156 пораки 34 теми
Подфоруми ТуторијалиDownload ЗонаДискусија
  • Нема нови пораки
  • Форум за пренасочување

Активни корисници

34 гости, 11 членови

Активни членови во изминатите 15 минути:
милоше корели., Alexandar_Arnold, Jonny_Esposito, Jimmy Swansonn, shookier, Max_Firenzzo, 𝕂𝕌𝕂𝕌𝕊 𝕋ℝ𝕌𝕋ℍ, Nashwad Johnson, Hikos_Belnok, Rikko, bokzz '

Administrator  |  Co Admin  |  Staff Member