VecotrLife

ИЗВЕСТУВАЊА И ПРОБЛЕМИ СО СЕРВЕР/ФОРУМ

Нема нови пораки Инфомации

Овде можете да пронајдете секоја информација за VectorLife

Последна порака : Newtown – Uberwin.club
JamesSnoli

29 пораки 12 теми
Нема нови пораки Известувања од сервер / форум

Тука можете да прочитате секаква новост во врска со сервер или форум.

Последна порака : ydxitodqje
Carlrek

1708 пораки 1222 теми
Подфоруми Server/Web Updates
Нема нови пораки Support (Поддршка)

Секој проблем што го имате на сервер или форум пријавете го тука.

Последна порака : Одг: {HACK ACC}-Leo Bona...
𝘽𝙧𝙤𝙬𝙣

2173 пораки 1174 теми
Подфоруми Модераторка секцијаПроблеми со акаунтIRC каналиПроблем со имот

VECTOR LIFE | RolePlay Секција

Нема нови пораки In Character (IC)

- Сите IC активности и сите информации поврзани со IC можете да ги пронајдете тука

Модератор: Aleksandr Veljikiy

Последна порака : Одг: Instagram Profile _...
nigahiga

14 пораки 7 теми
Подфоруми Огласник
Нема нови пораки Out of Character (OOC)

- Сите OOC активности и сите информации поврзани со OOC можете да ги пронајдете тука

Модератори: Jimmy Swansonn, Aleksandr Veljikiy

Последна порака : Одг: одма значи одма
Leonardo Stalone

375 пораки 68 теми
Подфоруми RolePlay АктивностиRolePlay Дискусија

VECTOR LIFE | ОПШТО

Нема нови пораки Помош

Доколку имате некаков проблем поставете тема овде.

Последна порака : Одг: Imam nekoj bug so k...
𝘽𝙧𝙤𝙬𝙣

104 пораки 49 теми
Нема нови пораки Идеи и предлози

Секаква идеја, предлог или замена што мислите дека ке го промени серверот на подобро можете да ја објавите овдека.

Последна порака : (Пензија) - Filip Monero
Filip_Monero

131 пораки 48 теми
Подфоруми СерверФорум
Нема нови пораки Галерија

Секакви слики или видеа од сервер можете да ги објавите овде.

Последна порака : Sub site Vl najjaci
David_Krstow

4 пораки 4 теми

VECTOR LIFE | КРШЕЊЕ НА ROLEPLAY ПРАВИЛА

Нема нови пораки Казнети играчи

Во овој борд ќе бидат поставени сите играчи што прекршиле правила и се казнети на серверот.

Последна порака : Nick_Stepheson казнет за...
TutusmkD

1384 пораки 1374 теми
Нема нови пораки Опоменати играчи (Warning)

Во овој борд ќе можете да ги најдете сите играчи со опомена/и на серверот.

Последна порака : Jack Balco опоменат од с...
AndrejBenitez

80 пораки 67 теми
Нема нови пораки Банирaни играчи

Во овој борд ќе бидат поставени сите банирани играчи на серверот.

Последна порака : Federico Rodrigo е банир...
Aleksandr Veljikiy

339 пораки 320 теми
Нема нови пораки Барање Унбан

Во овој борд , може да аплицирате молба до Администраторите за да добиете Унбан на нашиот Сервер.

Последна порака : Одг: [ Барање унлоцк на ...
Antonetty Aqino

373 пораки 172 теми
Нема нови пораки Кршење правила

Доколку забележите играч што прекршува правила пријавете го тука.

Последна порака : Одг: [DM]Wiliam Marshall...
Luciano_Capricio

2899 пораки 1305 теми
Подфоруми Навреди и пцовкиНеправилно затворениПрекршени правила

VECTOR LIFE | Администрација

Нема нови пораки Информации за Администрација

Тука ќе можете да најдете повеќе за администрацијата на нашиот форум.

Последна порака : Одг: Апликации за Gamema...
Johny

31 пораки 3 теми
Нема нови пораки Поплаки од Staff Team

Доколку некој член на нашиот Staff тим прекрши некое правило или изреагира непрофесионално, тоа можете да го пријавите тука.

Последна порака : Одг: Поплака од Админ (J...
Frank Cucchiera

303 пораки 138 теми
Подфоруми Поплаки на гамемастерПoплаки на администратор

VECTOR LIFE | Факции на сервер

Нема нови пораки Организации/Агенции/Мафии/Банди

Сите организации/банди/мафии/агенции можете да ги пронајдете тука, исто така и да аплицирате, додадете нешто ново или слично, сето тоа можете да го направите овде.

Модератори: Jeff Rose, .TheJosiferOfficial.

0 пораки
Подфоруми ОрганизацииБандиМафии
Нема нови пораки Лидер борд

Модератори: Jeff Rose, .TheJosiferOfficial.

Последна порака : Одг: Пријави за лидер YA...
JeremyWillson

595 пораки 119 теми
Подфоруми Поплаки од лидериПријави за лидер

VECTORLIFE CAFFE

Нема нови пораки Off Сервер Дискусија

Модератор: Aleksandr Veljikiy

Последна порака : Free Video Tubes, Pictur...
LinoMcCarr

4087 пораки 3923 теми
Подфоруми Останати игриМузикаMultimedia & DownloadСпортЧат
Нема нови пораки Се поврзано со скриптање и мапирање

Во овој борд ќе можете да најдете се што е поврзано со скриптање и мапирање.

Последна порака : Одг: [Проблем] - РЕГИСТЕ...
𝕂𝕌𝕂𝕌𝕊

507 пораки 165 теми
Подфоруми Скрипти(Гамемодови)Мапирање(Мапи)
Нема нови пораки Дизајнирање и уметност

Тука ќе најдете се во врска со уметноста и дизајнирање во разни апликации.

Последна порака : Одг: Како да направите в...
Bonucci

119 пораки 21 теми
Подфоруми ТуторијалиДизајнерски резултатиДискусија
Нема нови пораки GTA Modding

Се во врска со модови можете да го пронајдете тука.

Модератори: Brayan Rivas, Jeff Rose

Последна порака : [MOD] - Гта Сан Андреас ...
Jeff Rose

156 пораки 34 теми
Подфоруми ТуторијалиDownload ЗонаДискусија
  • Нема нови пораки
  • Форум за пренасочување

Активни корисници

64 гости, 0 членови