VectorLife | Online Gaming Community

VECTOR LIFE | Факции на сервер => Лидер борд => Поплаки од лидери => Тема започната од: Shadow на Ноември 06, 2019, 07:21:32 pm

Наслов: Jay_Bradford | POPLAKA
Поставена од: Shadow на Ноември 06, 2019, 07:21:32 pm
Ваш никнејм: Big Shadow
Ницкнејм на лидерот: Jay_Bradford
Мало објаснување: 1 - Понашање , значи 5ка дава лидер на дете од 10 години тоа прво , друго со понашањето е премногу отиден..Треба да си среди понашање , гм се тпа до него овој почнува со CAPS у /b , па уште пишува сеа -2 реп.. Се друго што му пиша може да си видите на сликите..
2 - Прави MG у /b пишува: " PA VIDI POMOS PRED DA MI ODGOVORIS , AJ SEA DA MI GO VIKNES FRANK EDELBROCK " , 1336ка рл се вика ли Frank Edelbrock ? ...
3 - Еден од играчите ( Johny_Crawford ) му пиша НЕ ЈАДИ ГОМНА , што е сосема оправдано ради шо дете од 10 години да ти се понаша така да не кажам јаде ***** ...... Исто така кога Johny_Crawford му го пиша тоа он му одговори " I TI " , какво е тоа понашање од лидер хмм ?
4 - Ја му пишав " STVARNO JAY IMASH 10 GOD RL A EPTEN SI DIGNAT " и он ме унинвите со причината " OKE " , значи детево не прима критики , несмееш ништо лошо да му кажеш значи само пофалби.. И ај 5ка пак да дава лидер на деца од 10 години...
Доказ/слика/видео: https://imgur.com/8lXCPMf
Наслов: Одг: Jay_Bradford | POPLAKA
Поставена од: scrim на Ноември 06, 2019, 07:42:14 pm
Детето е 100 пати поинтелигентно од тебе. Да 7 оделение е ама повеќе знае рп и симулации од деца што имат по 14 - 16 години .Нека одлучи 5ка .
Наслов: Одг: Jay_Bradford | POPLAKA
Поставена од: shookier на Ноември 06, 2019, 08:23:57 pm
Тажно, тоа беше за член шо дзипа и јаде, лидерот не ми пречи мене туку накурченте како тебе, нема врска годинитр, ако моеш повеќе рп ПОВЕЛИ ly
Наслов: Одг: Jay_Bradford | POPLAKA
Поставена од: Shadow на Ноември 06, 2019, 09:12:02 pm
Тажно, тоа беше за член шо дзипа и јаде, лидерот не ми пречи мене туку накурченте како тебе, нема врска годинитр, ако моеш повеќе рп ПОВЕЛИ ly

hah ja nakurcen , abe ti rpashe hitman mu go izlizha gzot na liderot , drugo se zamisluvashe ko da si lider  samo nesto pametuvashe hahaa..
Наслов: Одг: Jay_Bradford | POPLAKA
Поставена од: Shadow на Ноември 08, 2019, 09:43:50 am
Детето е 100 пати поинтелигентно од тебе. Да 7 оделение е ама повеќе знае рп и симулации од деца што имат по 14 - 16 години .Нека одлучи 5ка .
у најскоро време да посетиш лекар.
Наслов: Одг: Jay_Bradford | POPLAKA
Поставена од: Michael Bonature на Ноември 09, 2019, 01:07:36 pm
лидерот е довн