VectorLife | Online Gaming Community

ИЗВЕСТУВАЊА И ПРОБЛЕМИ СО СЕРВЕР/ФОРУМ => Инфомации => Тема започната од: #Wood на Август 30, 2019, 03:52:07 pm

Наслов: ДОНИРАЊЕ И ПОДРШКА ЗА СЕРВЕРОТ
Поставена од: #Wood на Август 30, 2019, 03:52:07 pm
ДОНИРАЊЕ И ПОДРШКА ЗА СЕРВЕРОТ

1. Со донација од 300 денари добивате 500 поени и +5 донатор ранк

2. Со донација од 400 денари добивате 700 поени и +7 донатор ранк.

3. Со донација од 500 денари добивате Голден Вип + 300 донатор поени +3 донатор ранк.

4. Со донација од 600 денари добивате 1000 донатор поени + гратис слот за возило по избор.

5. Со донација од 700 денари добивате 1300 донатор поени + 13 донатор ранк.

6. Со донација од 800 денари добивате 1500 донатор поени + 15 донатор ранк + слот за возило по избор.

7. Со донација од 900 денари добивате 1700 донатор поени + 17 донатор ранк + слот за возило по избор.

8. Со донација од 1000 денари добивате 1800 донатор поени + 18 донатор ранк + Голден вип + слот за возило по избор.

=ГОЛДЕН ВИП: Намалено од 500 денари сега за само 300 денари.
=ДИАМОНД ВИП : Намалено од 700 денари на 400 денари !
=ВИП 1 : 100 денари !
=Вип 2 : 200 денари !
=ПРИВАТНА ОРГАНИЗАЦИЈА : 1000 денари !
=Посебен NickName како на пример само Crawford: 500 денари
=Возило Слот + 1 - 500 денари !
=Возило Слот + 2 - 700 денари !
=Возило Слот + 3 - 1200 денари !
=Возило Слот + 4 - 1500 денари !


(https://i.imgur.com/OoTjQyM.png)