VecotrLife

Договор за зачленување

Вие се согласувате, преку вашата употреба на овој форум, дека нема да објавувате материјал што е лажен, клеветарен, неточен, навредлив, вулгарен, омразен, вознемирувачки, непристоен, профален, сексуално ориентиран, заканувачки, инвазивен на приватноста на една личност, возрасен материјал или на друг начин кршење на кој било меѓународен или Федерален закон на Соединетите Држави. Вие исто така се согласувате да не објавувате никакви материјали заштитени со авторски права освен ако не поседувате авторско право или имате писмена согласност од сопственикот на материјалот заштитен со авторски права. Спам, поплавување, реклами, ланец писма, пирамидални шеми и побарувања се исто така забранети на овој форум.

Забележете дека е невозможно за персоналот или сопствениците на овој форум да ја потврдат валидноста на објавите. Запомнете дека не ги следиме активно објавените пораки и како такви, не сме одговорни за содржината содржана во рамките на. Ние не гарантираме точност, комплетност или корисност на презентираните информации. Објавените пораки ги изразуваат ставовите на авторот, а не нужно и ставовите на овој форум, неговиот персонал, неговите подружници или сопственикот на овој форум. Секој што смета дека испратената порака е непристоен, се охрабрува веднаш да го извести администраторот или модераторот на овој форум. Персоналот и сопственикот на овој форум го задржуваат правото да отстранат забележлива содржина, во разумен временски рок, доколку утврдат дека е потребно отстранување. Ова е прирачник, меѓутоа, ве молиме сфатете дека можеби нема да можат веднаш да ги отстранат или уредуваат одредени пораки. Оваа политика се применува и за информации за профилот на членови, исто така.

Вие останувате само одговорни за содржината на испратените пораки. Покрај тоа, вие се согласувате да ги обесштетите и да ги чувате безопасни сопствениците на овој форум, сите поврзани веб-страници на овој форум, неговиот персонал и неговите подружници. Сопствениците на овој форум, исто така, го задржуваат правото да го откријат вашиот идентитет (или која било друга поврзана информација собрана за оваа услуга) во случај на формална жалба или правно дејство кое произлегува од секоја ситуација предизвикана од вашата употреба на овој форум.

Вие имате можност, како што се регистрирате, да го изберете вашето корисничко име. Ве советуваме да го одржувате името соодветно. Со оваа корисничка сметка што треба да се регистрирате, вие се согласувате никогаш да не ја давате вашата лозинка на друго лице освен администратор, за ваша заштита и од причини за валидност. Вие исто така се согласувате дека НИКОГАШ не користите сметка на друго лице од која било причина. Исто така БЕЗ препорачуваме да користите сложена и уникатна лозинка за вашата сметка, за да спречите кражба на сметката.

Откако ќе се регистрирате и се најавите на овој форум, ќе можете да пополните детален профил. Ваша одговорност е да презентирате чисти и точни информации. Секоја информација што сопственикот или персоналот на форумот утврди дека е неточна или вулгарна по природа, ќе биде отстранета, со или без претходно известување. Може да се применат соодветни санкции.

Забележете дека со секоја објава, вашата IP адреса е снимена, во случај да треба да бидете забранети од овој форум или преку вашиот интернет провајдер. Ова ќе се случи само во случај на голема повреда на овој договор.

Забележете исто така дека софтверот става колаче, текстуална датотека што содржи делови од информации (како што се вашето корисничко име и лозинка), во кешот на прелистувачот. Ова е САМО користено за да бидете најавени / надвор. Софтверот не собира или испраќа друга форма на информации на вашиот компјутер.