VecotrLife

Автор Тема: VectorLife - Наградна Игра  (Прочитано 3250 пати)

Fernando_ Lopez

  • Спамер
  • *******
  • Пораки: 73
Одг: VectorLife - Наградна Игра(VIP)
« Одговори #30 на: Октомври 10, 2019, 12:15:51 am »
Почитувани играчи, ви соопштуваме дека до 26.10.2019 ќе биде отклучена темата со тоа што вие ќе можете да ја цитирате дадената тема и да го потполнувате дадениот формулар со шанса да освоите VL VIP.

Наградната игра ќе се состои од вашата активност на форумот и ингејм , така што ќе треба да го потполните следниот формулар.Играчот што ќе биде избран ќе биде првиот VL VIP на серверот, така што ќе има можност да ги испроба новите команди што ги нуди випот.


Задолжителен формулар за потполнување
» Nick Name : Fernando Lopez
» Level(минимум 15) : 37
»Слика од /stats : https://imgur.com/a/CIOlxcF
»Пораки на форум(минимум 100) : 100

» Пораката задолжително да е цитирана, употребена со кириличен фонт во спротива - апликацијата нема да ви се важи
« Последно менување: Октомври 10, 2019, 06:27:23 pm verduzcoc »

Fernando_ Lopez

  • Спамер
  • *******
  • Пораки: 73
Одг: VectorLife - Наградна Игра
« Одговори #31 на: Октомври 10, 2019, 12:19:32 am »
Наградна игра за VL VIP

Почитувани играчи, ви соопштуваме дека до 26.10.2019 ќе биде отклучена темата со тоа што вие ќе можете да ја цитирате дадената тема и да го потполнувате дадениот формулар со шанса да освоите VL VIP.

Наградната игра ќе се состои од вашата активност на форумот и ингејм , така што ќе треба да го потполните следниот формулар.Играчот што ќе биде избран ќе биде првиот VL VIP на серверот, така што ќе има можност да ги испроба новите команди што ги нуди випот.Задолжителен формулар за потполнување
» Nick Name: Fernando Lopez
» Level(минимум 15) : 37
»Слика од /stats : https://imgur.com/a/CIOlxcF
»Пораки на форум(минимум 100) : 100

» Пораката задолжително да е цитирана, употребена со кириличен фонт во спротива - апликацијата нема да ви се важи «

Itachy Okinawa

  • Напреден член
  • *****
  • Пораки: 59
  • okinawa's family
Одг: VectorLife - Наградна Игра
« Одговори #32 на: Октомври 10, 2019, 02:44:26 pm »
Наградна игра за VL VIP

Почитувани играчи, ви соопштуваме дека до 26.10.2019 ќе биде отклучена темата со тоа што вие ќе можете да ја цитирате дадената тема и да го потполнувате дадениот формулар со шанса да освоите VL VIP.

Наградната игра ќе се состои од вашата активност на форумот и ингејм , така што ќе треба да го потполните следниот формулар.Играчот што ќе биде избран ќе биде првиот VL VIP на серверот, така што ќе има можност да ги испроба новите команди што ги нуди випот.Задолжителен формулар за потполнување
» Nick Name:Itachy Okinawa
» Level(минимум 15):75
»Слика од /stats: https://imgur.com/a/18CjnBz
»Пораки на форум(минимум 100):Немам толку...

» Пораката задолжително да е цитирана, употребена со кириличен фонт во спротива - апликацијата нема да ви се важи «
Gamemaster/Admin Statistics

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2019, SimplePortal