Корисник

Е-Адреса


IP: 176.57.188.16:7779
Станете дел од нашиот сервер

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ПРИКЛУЧИ СЕ
Корисник
Лозинка
Заборавена лозинка?

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПРОЧИТАЈ!!!


SAMP е модификација за играње на GTA San Andreas преку интернет,на нашиот сервер вие започнувате со RPG игра и симулација на вашиот карактер. Со играње на нашиот SAMPмк сервер имате големи можности за RPG каде имате можности да купувате куќи станови викендици и многу други недвижности. Вие може да работите некоја легална работа или пак да работите некоја илегална работа каде ке си имате проблеми со законот на градот Лос Сантос. Може да започнете некој бизнис со отварање на казина,кафиќи и дискотеки каде ке организирате добри забави низ градот со цел за добар профит и заработка, или пак да отворите некоја продавници,фризеница,огласник,обложувалница и многу други бизниси. Некој се приклучуваат во мафии со цел да стекнат слава и моќ низ градот а исто така да си создават големи проблеми со законот, но некој одат во некоја банда каде со своето гето се борат за своја територија и опстанок на улиците. Доколку сакате да владее мир низ улиците на Лос Сантос може да се запослите како полицаец каде ке вршите контроли низ градот и бркате криминалци или пак да работите во државна тајна агенција која работи на разоткривање на криминалот,за да се спроведат успешно овие акции тука е и специјална екипа со обучени специјалци кој се секогаш спремни за брза интервенција. Може да успеете и постигнете голем успех па да се возите во луксузни возила,блендирани лимузини со лични возачи и обезбедување или пак да биднете обезбедување или личен возач на примиерот или некој министер. Или пак да биднете новинар кој ке истражува случувања низ градот и секогаш ке бидне тука да ја извести јавноста за сите новости кој се случуваат. Како што играте вие ке купувате послапи куќи возила и запознавате многу нови пријатели низ цела Македонија,сето ова и повеќе го имате на располагање нашиот SAMP сервер. Прикчучете се веднаш VectorLife SAMP Macedonia


ПРОМОТИВНИ ДОНАТОР ПАКЕТИ


Пред донирање внимателно разгледајте го пакетот бидејќи истиот неможе да биде вратен. Доколку немате 18 години потребно е да бидне известен родител/старател. И запомнете , немате никаква предност во одност на други играчи со останати правила на сервер!

GOLDEN VIP (500 Ден.)
Со овој пакет добивате:
- Golden VIP Rank
- 300 Донатор Поени
- Донатор Ранк 3

DIAMOND VIP (700 Ден.)
Со овој пакет добивате:
- Diamond VIP Rank
- 500 Донатор Поени
- Донатор Ранк 5

VECTORLIFE VIP (1000 Ден.)
Со овој пакет добивате:
- VectorLife VIP Rank
- 700 Донатор Поени
- Донатор Ранк 7


[AD] | - Prodavam vila kaj lotto | Kontakt: Alphonse_Mangano | 5440
[AD] | - Drogata e najak da znajte tako zvani pero mafija | Kontakt: Jonathan_Henderson | 2211
[AD] | - Prodavam oglasnik i firma 2k zarabotka! Nudete SMS | Kontakt: Scott_Jefferson | 9815
[AD] | - Prodavam sanchez crn mnogu e jak ripa skoka kako budala | Kontakt: Jonathan_Henderson | 2211
[AD] | - Prodavam bandito sms | Kontakt: Richardo_Marquez | 7451
[AD] | - Kupuvam semki od tikva golemi kolicini itno | Kontakt: Carlo_France | 5050
[AD] | - Oglas Kupuvam semki od tikva itno | Kontakt: Sansone_Nathans | 1303


ГАЛЕРИЈА: СЛИКИ

СТАТИСТИКА: ТОП 5 ЛИСТИ


ТОП 5 НАЈБОГАТИ
1 Anthony_Boiardo 999878762$
2 Anthony_Boiardo 999878762$
3 Anthony_Boiardo 999878762$
4 Ghost 210813524$
5 Mathew_Toress 105280526$
ТОП 5 НАЈАКТИВНИ
1 Ghost 108
2 Mathew_Toress 105
3 Felix_Ho 101
4 Jack_Crawford 91
5 Kevin_Lockwood 89
ТОП 5 НАГРАДНИ ПОЕНИ
1 Alphonse_Indelicato 24523
2 Jack_Rose 20263
3 Kevin_Smithson 18697
4 Jonh_Harris 15776
5 Mayk_Lavezzi 12963Моментално посетители: 18
Датум и време:13/11/2019 | 05:51
Жиро сметка: Клик Тука
Е-Адреса: admin@vl-game.info
Играчи Online:
Балкански Ранк: 7

Copyright © 2019 VectorLife Community All Rights Reserved